Skip to main content

FASHION NEWS

Σήμερα αγαπώ τα γυαλιά ηλίου μου

Άλλοι αγαπούν τον σύντροφό τους. Εγώ, αγαπώ το πιο απαραίτητο αξεσουάρ μόδας.


Κέλλυ Νόβακ

Πες με υλίστρια. Πες με κυνική. Πες με έρμαιο του καταναλωτισμού. Ναι, είμαι όλα αυτά τα πράγματα. Αλλά ένα πράγμα δεν μπορώ να πω ότι είμαι: «θύμα της μόδας». Αγαπώ την Μόδα, όχι για τις τάσεις, αλλά για όλα όσα μπορεί να μας προσφέρει. Το βασικότερο; Προσωπική έκφραση.

Το αγαπώ αυτό πολύ, γι’ αυτό και αγαπώ την μόδα, πέρα απ’ όλα τα άλλα. Γιατί με βοηθάει να αποκαλύψω ένα μικρό κομμάτι του εαυτού μου.

Από μικρή είμαι σε αυτή την αναζήτηση. Σε αυτή όπου μπορώ να εκφράσω τον εαυτό μου, μέσα από τις εμφανίσεις μου. Και από πάντα, υπήρχε ένα πράγμα το οποίο με βοηθούσε πάρα πολύ να το κάνω αυτό: τα αξεσουάρ. Πιστεύω πάρα πολύ στην ισχύ ενός αξεσουάρ. Στο πόσο μπορούν να μετατρέψουν στιγμιαία μία μας εμφάνιση. Να την κάνουν άλλοτε πιο κομψή, άλλοτε πιο edgy, άλλοτε πιο ρομαντική. Έχουν μεγάλη δύναμη τα αξεσουάρ, γι’ αυτό και τα αγαπώ. Και θεωρώ αναπόσπαστο κομμάτι της συλλογής των αξεσουάρ μου, και τα γυαλιά ηλίου. Ή για να είμαι πιο σωστή, ΕΙΔΙΚΑ τα γυαλιά ηλίου.

Έχω πολλά γυαλιά, γιατί τα αγαπώ πολύ. Και μιας και σήμερα, είναι η Παγκόσμια Ημέρα Αγάπης, θέλω να σου πω, πόσο τα αγαπώ. Πόσο σημαντικά τα θεωρώ για μια γυναικεία (και όχι μόνο) εμφάνιση.

Θέλω τα γυαλιά ηλίου μου να τα καλύπτουν όλα: διαχρονικότητα, στιλ και το λεγόμενο “wow factor”. Αυτό που στην όψη ενός σχεδίου, λες… “wow”. Εντυπωσιάζεσαι. Μαγεύεσαι. Και αντίστοιχα, αυτά τα συναισθήματα θα μεταφέρουν και στις εμφανίσεις μου.

Όλα αυτά λοιπόν, ένιωσα όταν είδα τις νέες συλλογές της Vogue και Ray-Ban. Δύο brands τα οποία εκφράζουν δύο πολύ σημαντικά στοιχεία, που αγαπώ σε αυτό το πολύτιμο αξεσουάρ: τάσεις και διαχρονικότητα.

Από τη μία, είναι η νέα συλλογή της Ray-Ban η οποία για άλλη μια φορά καταφέρνει να εξελίξει το cult στιλ της με φωτεινούς νέους τόνους και μεταβαλλόμενες αποχρώσεις!
 

 luxottica_02.jpg

 luxottica_03.jpg


Και από την άλλη, είναι η εκπληκτική συλλογή της Vogue Eyewear Special Collection που σχεδίασε η Gigi Hadid, η οποία παίζοντας με την φιλοσοφία της Vogue Eyewear, «ομορφιά που κινείται πέραν της αισθητικής», συνδυάζει το προκλητικό, εκλεκτικιστικό πνεύμα της δεκαετίας του ‘90, με τις τελευταίες τάσεις για να αποκαλύψει τη δική της V-πλευρά!
 

luxottica_04.jpg

luxottica_05.jpg

luxottica_06.jpg 

 

Όλα αυτά, ειδικά με το πνεύμα της ημέρας, με κάνουν να αγαπάω ακόμη περισσότερο το αξεσουάρ αυτό. Και ειδικά, αυτά τα σχέδια δηλαδή…

Kι αν δεν πιστεύεις ότι τα αγαπώ πραγματικά, η φωτογραφία που τα φοράω ακόμα κι όταν κάνω μάσκα ομορφιάς, μπορεί να σε πείσει…

kelu.jpg

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

MARVEL x SWAROVSKI: Οι αγαπημένοι μας super ήρωες συνεργάζονται με την ομορφιά του κρυστάλλου

Μια νέα συλλογή κοσμημάτων και διακοσμητικών για το σπίτι με κάθε κομμάτι εμπνευσμένο από έναν εμβληματικό χαρακτήρα της Marvel, αποτυπωμένο με εξαιρετικό savoir-faire και προσοχή στη λεπτομέρεια

FASHION NEWS

Το περιοδικό NYLON επανακυκλοφορεί και η Gwen Stafani ποζάρει στο εξώφυλλό του ως το απόλυτο grunge icon

24 χρόνια μετά το τελευταίο της εξώφυλλο για το περιοδικό που καθόρισε τα aughts

FASHION NEWS

«Με τον καιρό, η μόδα έγινε μέρος του DNA μου» Roberto Cavalli

Ένας μικρός φόρος τιμής στον σπουδαίο σχεδιαστή μόδας που πέθανε στις 12 Απριλίου 2024

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός