Η Levinia Konyalian πάει Νέα Υόρκη

Αν δεις όλες τις Νεοϋορκέζες να φορούν σχέδια της γνωστής σχεδιάστριας, μην εκπλαγείς.

Κέλλυ Νόβακ

“If I can make it there, I can make it anywhere”, είχε πει ο Frank Sinatra στο πασίγνωστο άσμα του “New York, New York”. Και αν κατάφερε, η Levinia Konyalian να μπει στην αγορά της Νέας Υόρκης, τότε σίγουρα έχει καταφέρει πολλά!

2018resort_levinia_collection_ny_01.jpg

Με την συλλογή “Levinia Resort 2018” λοιπόν, η Ελληνίδα σχεδιάστρια, εισχωρεί στην αγορά της Νέας Υόρκης, με μεγάλη επιτυχία και άριστες κριτικές!

Η συλλογή της είναι εμπνευσμένη από την ηρεμία και την αρμονία του ελληνικού τοπίου, την παιχνιδιάρικη εναλλαγή φωτός και σκιάς το καλοκαίρι, την αυστηρή απλότητα της κλασσικής αρχιτεκτονικής, ενώ αυτή η κολεξιόν είναι το διαβατήριό της για τον αμερικανικό κόσμο της μόδας απλότητα, ευφυΐα και ανυπόκριτη θηλυκότητα σε μία απολαυστική παλέτα χρωμάτων.

Τα σχέδια της έχουν ξεχωριστή φυσιογνωμία, εξάλλου. Πρόκειται για ρούχα μοναδικά με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τα οποία κατασκευάζονται αποκλειστικά στην Ελλάδα, με υφάσματα από φυσικές ίνες, κυρίως βαμβάκι και αέρινη γάζα.

Τα κεντήματα, οι τρέσες και τα αξεσουάρ, όλα χειροποίητα, συμπληρώνουν το ιδιαίτερο ύφος μιας αντισυμβατικής, δυναμικής και ταυτόχρονα θηλυκής συλλογής ρούχων δίνοντας την δυνατότητα στην δημιουργό της, την αρμενο-κυπριακής καταγωγής σχεδιάστρια Levinia Konyalian, να διεκδικήσει μια διεθνή καριέρα.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares