Ο Tommy Hilfiger τα «βάζει» με την ταχύτητα

Η νέα σειρά για την SS’18 συλλογή εμπνέεται από την ταχύτητα και προσφέρει τα πιο «φευγάτα» ρούχα!

Κέλλυ Νόβακ

“SPEED”: Η ταχύτητα χαρακτηρίζει τις νέες συλλογές Tommy Hilfiger για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι 2018.

Σε πίστα ράλι F1, με αγωνιστικούς διαδρόμους, κράνη, γάντια αλλά και βάθρο νικητών και σημαίες τερματισμού μεταμορφώθηκε την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017, το showroom της εταιρείας SARKK ABEE, αποκλειστικού διανομέα της Tommy Hilfiger στην Ελλάδα, την Κύπρο, τη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, την Αλβανία και τη FYROM, όπου παρουσιάστηκαν οι νέες συλλογές Tommy Hilfiger για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2018 και συγκεκριμένα οι: Tommy Hilfiger SS18 Womenswear, Menswear, Tailored, Tommy Jeans, Accessories, Footwear, Kidswear, Underwear, Swimwear, καθώς και η Hilfiger Collection αλλά και η τέταρτη capsule TommyXGigi συλλογή.

2018_ss_tommy_presentation_01.jpg

Για τη νέα σεζόν, ο γνωστός Αμερικάνος σχεδιαστής, παίζει με την ταχύτητα και γιορτάζει την αμεσότητα με μία vintage νοσταλγία. Οι συλλογές δίνουν έμφαση στα αγωνιστικά πληρώματα της Formula 1 με κλασικά work wear ενδύματα και με έμφαση στο denim.

Τα look είναι εμπνευσμένα από τα iconic σχήματα, τα έντονα χρώματα και τα αεροδυναμικά γραφικά των οδηγών ταχύτητας για μία συλλογή που επαναπροσδιορίζει τα παραδοσιακά all-American classics.

2018_ss_tommy_presentation_02.jpg

Τα looks της Hilfiger Collection SS18 ταξίδεψαν αποκλειστικά στην Αθήνα για τις ανάγκες της παρουσίασης της νέας συλλογής και ενίσχυσαν την “αγωνιστική” διάθεση που διατρέχει όλες τις συλλογές. Welcome cocktails & All American γεύσεις συμπλήρωναν το παζλ του concept.

2018_ss_tommy_presentation_03.jpg2018_ss_tommy_presentation_04.jpgAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares