Χαμός στο ίντερνετ για την πόζα των αδερφών Ηadid στη βρετανική Vogue

Ο Edward Enninful προκαλεί και παίρνει πολλά αρνητικά σχόλια.

Κέλλυ Νόβακ

Αν δεν κάνω λάθος, ο Edward Enninful είναι στο τέταρτο τεύχος του τώρα για την βρετανική Vogue. Ο ταλαντούχος fashion editor έχει εδώ και λίγο καιρό αναλάβει την θέση ως Editor-in-Chief του γνωστού περιοδικού μόδας. Και ενώ το πρώτο έλαβε διθυραμβικές κριτικές με την Adwoa Aboah στο εξώφυλλο του, τα υπόλοιπα τρία δεν έχουν και την καλύτερη ως τώρα πορεία.

Πολλοί λοιπόν, αρχίζουν να αμφισβητούν αν πρέπει να έχει τη θέση αυτή, ειδικά μετά την κυκλοφορία μερικών φωτογραφιών από το τελευταίο τεύχος.

Για το τεύχος Μαρτίου λοιπόν, ο Enninful φιλοξενεί στις σελίδες του περιοδικού, τις αδερφές Hadid. Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Gigi και η Bella Hadid φωτογραφίζονται μαζί. Το τεύχος θα περιλαμβάνει δύο εξώφυλλα, το καθένα από τα οποία θα έχουν το πορτραίτο από το κάθε μοντέλο. Στο υπόλοιπο advertorial θα φιλοξενούνται φωτογραφίες των διάσημων αδερφών ποζάροντας μαζί αυτή την φορά.
 

bella_gigi_britishvogue_march_2018_01.jpg

Το πρώτο υλικό της φωτογράφησης, έχει ήδη προκύπτουν διάφορες αντιδράσεις. 

bella_gigi_britishvogue_march_2018_02.jpg 

Ενώ είναι πάντα απολαυστικό να βλέπουμε τις δύο αδερφές να συνεργάζονται, σε μία φωτογραφία, σε αυτή την περίπτωση το ότι απεικονίζονται γυμνές, αγκαλιάζοντας η μία την άλλη, είναι για πολλούς ενοχλητικό.  

bella_gigi_britishvogue_march_2018_03.jpg

 

Φυσικά, δεν είναι μόνο αυτό το συμβάν που έχει προκαλέσει αντιδράσεις. Το πρόσωπο της Bella Hadid έχει φανερά δεχθεί (κακή) χρήση του Photoshop, κάνοντας το γνωστό μοντέλο να μην δείχνει ο πραγματικός της εαυτός. Τις φωτογραφίες έχει τραβήξει ο Steven Meisel.

Διάβασε παρακάτω, μερικά από τα σχόλια που έχει λάβει η φωτογράφηση.

https://twitter.com/fullydairyfree/status/958272772320518144?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.popsugar.com%2Ffashion%2FBella-Gigi-Hadid-Vogue-Cover-March-2018-44538985

https://twitter.com/mutantpasta/status/958215128025108480?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.popsugar.com%2Ffashion%2FBella-Gigi-Hadid-Vogue-Cover-March-2018-44538985 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares