Είναι η ιδέα μας ή ο Balmain αντέγραψε look του Στέλιου Κουδουνάρη;

Κάπου το έχω, ξαναδεί….

Κέλλυ Νόβακ

Είναι γνωστό το σενάριο: σχεδιαστής αντιγράφει το σχέδιο κάποιου άλλου και γίνεται χαμός. Συμβαίνει συχνά αυτό στον χώρο της μόδας, ίσως όχι όμως τόσο «κραυγαλέα», όσο αυτή την φορά. Ακριβώς, αυτό το σενάριο «παίζει» και τώρα λοιπόν. Μόνο που τα νέα είναι ότι πρόκειται για έναν παγκοσμίου φήμης οίκο και ένα «δικό» μας (και πολύ ταλαντούχο) Κύπριο σχεδιαστή.

Για την συλλογή Φθινόπωρο 2018 λοιπόν, ο οίκος Balmain, φαίνεται να… πήρε «έμπνευση» από προηγούμενη συλλογή –αυτή για το Καλοκαίρι 2017 συγκεκριμένα- του Στέλιου Κουδουνάρη.
 

Balmainvskoudounaris_01.jpg
Stelios Koudounaris SS/'18 
 

Το χαρακτηριστικά σχέδια του Στέλιου Κουδουνάρη, με τις oversized υπέρλαμπρες παγιέτες από την περσινή συλλογή του, τα οποία απολαύσαμε σε πολλές Ελληνίδες σταρ (βλ. Τάμτα), έκαναν «παρέλαση» πριν λίγες ημέρες στο show του oίκου Balmain!

https://www.instagram.com/p/BSO7c8jhzta/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/BSYitKzhJmn/?utm_source=ig_embed

Τα ρούχα που δημιούργησε ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου, Olivier Rousteing μαζί με την ομάδα του είναι σχεδόν ίδια με τη συλλογή που παρουσίασε ένα χρόνο πριν, εν λόγω σχεδιαστής μόδας!

Balmainvskoudounaris_02.jpgBalmain Fall 2018 

Τώρα τι συνέβη πραγματικά, προς το παρόν δεν γνωρίζουμε. ΟΚ, παρθενογένεση πλέον δεν υπάρχει στον χώρο αυτό, αλλά όταν πρόκειται για τέτοια ομοιότητα μεταξύ των ρούχων, δεν μπορούμε παρά να αμφιβάλουμε τελικά, για τη φερεγγυότητα του Rousteing.

Να είναι ένα αθώο ατύχημα; Ή να είδε ο Γάλλος σχεδιαστής τα σχέδια του Κουδουνάρη στην τελευταία του επίσκεψη στην χώρα μας (ο Rousteing είναι φαν της Μυκόνου και έρχεται συνέχεια τα τελευταία δύο χρόνια) και να θέλησε να τ’ αντιγράψει έτσι ωμά; Κανείς δεν ξέρει. Προς το παρόν τουλάχιστον… 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares