Η Rosie Huntington-Whiteley φωτογραφίζεται για το Harper’s Bazaar Arabia

Σύνολα υψηλής ραπτικής κοσμούν το κορμί του πανέμορφου μοντέλου!

Κέλλυ Νόβακ

Η Rosie Huntington-Whiteley… λάμπει ολόκληρη στο Harper’s Bazaar Arabia. Για το τεύχος Απριλίου, οι υπεύθυνοι του περιοδικού επέλεξαν την βρετανίδα καλλονή για να ποζάρει στο εξώφυλλο, και δικαίως!

Η Huntington-Whiteley μαγνητίζει στις φωτογραφίες και ειδικά στο εξώφυλλο όπου εμφανίζεται με ένα Gucci ολόσωμο κορμάκι γεμάτο κρυστάλλους, ένα φόρεμα και καπέλο, όλα του ίδιου brand.

Στην υπόλοιπη φωτογράφηση για το περιοδικό, την οποία έχει επιμεληθεί ο φωτογράφος Mariano Vivanco, το πανέμορφο μοντέλο ποζάρει φορώντας avant garde ρούχα υψηλής ραπτικής, από τις ανοιξιάτικες συλλογές.

Το styling της Rosie έχει αναλάβει η ανερχόμενη Peghah Malakenjad επιλέγοντας ρούχα από αναγνωρισμένους οίκους όπως Saint Laurent, Marc Jacobs και Givenchy.
 

Rosie-Huntington-Whiteley-Fashion-Shoot03.jpgRosie-Huntington-Whiteley-Fashion-Shoot04.jpgRosie-Huntington-Whiteley-Fashion-Shoot05.jpgRosie-Huntington-Whiteley-Fashion-Shoot06.jpgRosie-Huntington-Whiteley-Fashion-Shoot07.jpgRosie-Huntington-Whiteley-Fashion-Shoot08.jpgRosie-Huntington-Whiteley-Fashion-Shoot09.jpgRosie-Huntington-Whiteley-Fashion-Shoot10.jpgRosieHuntingtonWhiteleyFashionShoot01.jpg

Photos: Mariano VivancoAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares