Skip to main content

FASHION NEWS

Η Kendall και η Kylie Jenner…. «έρχονται» στην Ελλάδα

Οι διάσημες αδερφές ενώνουν τις δυνάμεις τους και δημιουργούν μια συλλογή αποκλειστικά για τη Forever 21!


Κέλλυ Νόβακ

Από τις 2 Απριλίου στις 10:00 π.μ. στο κατάστημα της FOREVER 21 (Ερμού 46, Αθήνα) είναι διαθέσιμη η συλλογή που δεν ήξερες ότι έχεις ανάγκη μέχρι τώρα! Ρούχα και αξεσουάρ που θα κάνουν την καθημερινότητα και τα looks σου fun, stylish και ακόμα πιο ενδιαφέροντα.

Αυτό ακριβώς προσφέρει στο κοινό 57 χωρών σε όλο τον κόσμο το αγαπημένο brand από το Λος Άντζελες, η Forever 21!

Για να σου κεντρίσει ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον όμως, το brand φέρνει στην Ευρώπη τη πιο hot celebrity συλλογή (σε επιλεγμένα καταστήματα): την αποκλειστική συλλογή KENDALL + KYLIE για τη Forever 21, με αγαπημένα ready-to-wear προϊόντα με την υπογραφή των πιο influential style icons του πλανήτη.

Οι δύο αδερφές φαινόμενο, Kendall και Kylie Jenner, με την απαράμιλλη επιρροή στην ποπ κουλτούρα και τα trends του σήμερα, δημιούργησαν για τη Forever 21 μια σειρά ρούχων και αξεσουάρ με τη δική τους ξεχωριστή ματιά και ύφος. Στη συλλογή της Forever 21, συνυπάρχουν κομψές, κλασικές και θηλυκές γραμμές με ιδιαίτερες και edgy λεπτομέρειες, συνδυασμός που χαρακτηρίζει απόλυτα το προσωπικό τους στιλ.

kendallkylie_forever21collection_03.jpgkendallkylie_forever21collection_04.jpgkendallkylie_forever21collection_05.jpgkendallkylie_forever21collection_06.jpg

Από τη Δευτέρα 2 Απριλίου, στο κατάστημα της Forever 21, θα έχεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις τα δικά σου KENDALL + KYLIE looks επιλέγοντας μέσα από μια μεγάλη ποικιλία ρούχων για κάθε στιλ και στιγμή της ημέρας.

kendallkylie_forever21collection_01.jpgkendallkylie_forever21collection_02.jpg

Κομμάτια-κλειδιά φτιαγμένα για να αναδεικνύουν την ξεχωριστή προσωπικότητα κάθε σωματότυπου, party wear, bomber jackets, εφαρμοστά bodycon φορέματα που σμιλεύουν το σώμα αλλά και αθλητικά ρούχα είναι μόνο μερικά από τα υπέροχα items που θα κάνουν αίσθηση στο fashion κοινό. Οι τιμές της συλλογής κυμαίνονται από 9,95 έως 59,95 ευρώ.

Το λανσάρισμα της συλλογής KENDALL + KYLIE στη Forever 21 δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο: Η FOREVER 21 δημιούργησε buzz  στα social media με την digital καμπάνια «Guess who’s coming?», μέσω της οποίας προσκάλεσε το κοινό να μαντέψει το όνομα του brand που ετοιμαζόταν να έρθει στα καταστήματα στις FOREVER 21.

 

Σημείωση: Η συλλογή θα είναι αποκλειστικά διαθέσιμη στα καταστήματα FOREVER 21 στις παρακάτω Ευρωπαϊκές χώρες: Ελλάδα, Βουλγαρία, Ισπανία, Κύπρο, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία και Τσεχία.

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Η Gigi Hadid μας ταξιδεύει νοσταλγικά στο 1930

Σε μια φωτογράφιση εμπνευσμένη από το στυλ του διάσημου φωτογράφου Yevonde

FASHION NEWS

MARVEL x SWAROVSKI: Οι αγαπημένοι μας super ήρωες συνεργάζονται με την ομορφιά του κρυστάλλου

Μια νέα συλλογή κοσμημάτων και διακοσμητικών για το σπίτι με κάθε κομμάτι εμπνευσμένο από έναν εμβληματικό χαρακτήρα της Marvel, αποτυπωμένο με εξαιρετικό savoir-faire και προσοχή στη λεπτομέρεια

FASHION NEWS

Το περιοδικό NYLON επανακυκλοφορεί και η Gwen Stafani ποζάρει στο εξώφυλλό του ως το απόλυτο grunge icon

24 χρόνια μετά το τελευταίο της εξώφυλλο για το περιοδικό που καθόρισε τα aughts

Προτεινόμενα

CELEBS

Ο Έλον Μασκ έκανε σχόλιο στο Twitter/X για την Ελένη Τσολάκη!

«Ένας υπέροχος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»

FOOD

Οι 10 τροφές πιο πλούσιες σε βιταμίνη Κ, που προτείνονται από διαιτολόγους

Αυτά τα φρούτα και λαχανικά γεμάτα βιταμίνη Κ και σας προσφέρουν σημαντικά οφέλη

CELEBS

Έλενα Τοπαλίδου: Εντυπωσίασε με τον χορό της σε επίδειξη μόδας

Η σύζυγός του Νίκου Κουρή φορούσε ένα κίτρινο μάξι φόρεμα