Skip to main content

FASHION NEWS

H Amal Clooney και το πρώτο της εξώφυλλο για την Vogue

H διάσημη δικηγόρος φωτογραφίζεται για πρώτη φορά για το σημαντικό περιοδικό μόδας


Κέλλυ Νόβακ

Η Amal Alamuddin-Clooney δεν είναι… «όποια κι όποια». Είναι μια γυναίκα κέρδισε το ενδιαφέρον του κόσμου αρχικά σαν η γυναίκα που κατάφερε να κάνει τον πιο διάσημο εργένη του Χόλυγουντ να δεσμευτεί. Αλλέ εκτός από αυτό, είναι μια δυναμική και φτασμένη γυναίκα από μόνη της. Το έχει εξάλλου αποδείξει αυτό, μέσα από τις πράξεις της και κυρίως την δουλειά της.

Φυσικά, αυτός δεν είναι ο μόνος λόγος που τραβάει τα βλέμματα επάνω της. Είναι και οι εμφανίσεις της! Η ίδια έχει μια έμφυτη κομψότητα την οποία εκπέμπει σε κάθε της εμφάνιση και η οποία παίζει βασικό ρόλο στην έκβαση των συνόλων της. Είναι λογικό λοιπόν, που συχνά η ίδια βρίσκεται στην λίστα με τις πιο καλοντυμένες γυναίκες της showbiz.

Δεν μας φαίνεται λοιπόν, καθόλου περίεργο που η Anna Wintour την επέλεξε ως το πρόσωπο του τεύχους Μαΐου, της αμερικάνικης Vogue. H Αmal φωτογραφίζεται για πρώτη φορά για το περιοδικό, από την θρυλική Annie Leibovitz.

H διάσημη δικηγόρος στο εξώφυλλο εμφανίζεται φορώντας δημιουργία του Alexander McQueen, ενώ για την φωτογράφηση μας «υποδέχεται» στο σπίτι της, σε επαρχιακό χωριό της Αγγλίας.

Τo timing της φωτογράφησης δεν είναι καθόλου τυχαίο, μιας και η Amal έχει αναλάβει την διοργάνωση του φετινού Met Gala μαζί με την Rihanna, τη Donatella Versace και την Anna Wintour, στο οποίο η φετινή έκθεση έχει τον τίτλο "Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination".

Στην συνέντευξη για το περιοδικό, η Amal Clooney μιλάει για την μητρότητα, αλλά και για την σχέση της με την George Clooney.

Δες παρακάτω την φωτογράφηση!
 

amalclooney_vogue_may_cover_01.jpg
amalclooney_vogue_may_cover_02.jpg
amalclooney_vogue_may_cover_04.jpg
amalclooney_vogue_may_cover_05.jpg
 

Φωτογραφίες: Annie Leibovitz for Vogue 2018

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

MARVEL x SWAROVSKI: Οι αγαπημένοι μας super ήρωες συνεργάζονται με την ομορφιά του κρυστάλλου

Μια νέα συλλογή κοσμημάτων και διακοσμητικών για το σπίτι με κάθε κομμάτι εμπνευσμένο από έναν εμβληματικό χαρακτήρα της Marvel, αποτυπωμένο με εξαιρετικό savoir-faire και προσοχή στη λεπτομέρεια

FASHION NEWS

Το περιοδικό NYLON επανακυκλοφορεί και η Gwen Stafani ποζάρει στο εξώφυλλό του ως το απόλυτο grunge icon

24 χρόνια μετά το τελευταίο της εξώφυλλο για το περιοδικό που καθόρισε τα aughts

FASHION NEWS

«Με τον καιρό, η μόδα έγινε μέρος του DNA μου» Roberto Cavalli

Ένας μικρός φόρος τιμής στον σπουδαίο σχεδιαστή μόδας που πέθανε στις 12 Απριλίου 2024

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός