Skip to main content

FASHION NEWS

O Bernard Arnault είναι ο πιο πλούσιος άνθρωπος της μόδας

Gimme that dollar bill.


Κέλλυ Νόβακ

O όμιλος της LVMH είναι από τις πιο ισχυρές εταιρείες παγκοσμίως (και όχι μόνο στον χώρο της μόδας). Δεν μας εκπλήσσει λοιπόν, που ο CEO του LVMH, Bernard Arnault είναι ο πιο πλούσιος άνθρωπος στον χώρο της μόδας!

Σύμφωνα με το Bloomberg Billionaire Index λοιπόν, ο Arnault έχει και επίσημα την πρωτιά στην βιομηχανία της Μόδας, ενώ κατέχει την 4η θέση στην λίστα με τους πιο πλούσιους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Η περιουσία του Arnault φτάνει το απίστευτο ποσό των 70,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ξεπερνώντας όλους τους Ευρωπαίους επιχειρηματίες στην ίδια λίστα.

Πάνω απ’ αυτόν βρίσκεται ο Warren Buffet με 84,1 δισ. δολάρια, ο Bill Gates με 90,3 δισ. δολάρια και πρώτος ο Jeff Bezos της Amazon με 118 δισ. δολάρια.

Η άνοδος του Arnault τον έκανε να ξεπεράσει τον ιδρυτή της Zara Amancio Ortega, κατατάσσοντάς τον τελικά στην 5η θέση, με μόλις 70,1 δισ. δολάρια…

Ο ρόλος του Arnault ως πρόεδρος αλλά και CEO του LVMH ομίλου είναι εξαιρετικά σημαντικός μιας και επιβλέπει πάνω από 70 πολυτελή brand που βρίσκονται στην ομπρέλα του ομίλου, όπως τον οίκο Louis Vuitton, Givenchy, Céline, και Dior.

Κεντρική φωτό: Instagram @lemonde2

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Ο οίκος Missoni επιστρέφει στις ρίζες του και παρουσιάζει τη συλλογή Kaleidoscopica

Ο Ιταλικός οίκος παρουσιάζει μια συλλογή ατελείωτων συνδυασμών για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2024

FASHION NEWS

Η Kaia Gerber φωτογραφίζεται για το V Magazine στην πιο sexy εμφάνιση που την έχουμε δει

Και όσο μεγαλώνει θυμίζει όλο και περισσότερο τη μητέρα της, Cindy Crawford

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.