Skip to main content

FASHION NEWS

Είσαι μοναδική, το ξέρεις;

H Nathalie Emmanuel πρέσβειρα της Reebok μας το υπενθυμίζει.


Κέλλυ Νόβακ

Σε μια εποχή που ακόμη πασχίζουμε για την ισότητα ανάμεσα στα δύο φύλα και που η ενδυνάμωση του γυναικείου φύλου είναι σημαντικότερη από ποτέ, η Reebok αποδεικνύει πόσο επίκαιρη και forward είναι.

Αυτή τη φορά ενώνει τις δυνάμεις της με την ηθοποιό Nathalie Emmanuel, σύμβολο μοναδικότητας και αυτοπεποίθησης. Όραμά της συνεργασίας αυτής είναι να ενισχύσουν την ατομικότητα και ανεξαρτησία των γυναικών σε όλο τον κόσμο, τονίζοντας τη διαφορετικότητα και τη δύναμη της καθεμίας.

«Κινητήρια μου δύναμη είναι η ιδέα ότι η κάθε γυναίκα δεν καθορίζεται από ένα μόνο χαρακτηριστικό. Η καθεμιά έχει ξεχωριστές δυνάμεις, ταλέντα και πεποιθήσεις που την καθορίζουν και την διαμορφώνουν ως άνθρωπο. Η συνεργασία μου με τη Reebok βασίζεται στο κοινό μας πάθος για την ανάδειξη της μοναδικότητας. Μαζί θα βοηθήσουμε τις γυναίκες να προβάλλουν τις ικανότητές τους και να μοιραστούν τις ιστορίες τους με τον κόσμο», αναφέρει. «Η Reebok είναι ένα brand που έχει στον πυρήνα του τον άνθρωπο και τη φυσική, πνευματική και κοινωνική του ισορροπία. Πιστεύω βαθιά ότι, έχοντας ως αρχή το «νους υγιής εν σώματι υγιεί» μπορούμε να αναδείξουμε τις μοναδικές ικανότητες του καθενός και να τον βοηθήσουμε να γίνει η καλύτερη εκδοχή του εαυτού του», καταλήγει.

Η Emmanuel έρχεται να προστεθεί στη διεθνή ομάδα ξεχωριστών γυναικών όπως η Ariana Grande, η Gigi Hadid και η Gal Gadot που, μαζί με τη Reebok, αγωνίζονται να αναδείξουν την εσωτερική δύναμη και τη μοναδικότητα κάθε ανθρώπου. Το 2019 όλες θα είναι πρωταγωνίστριες της νέας female-first καμπάνιας της Reebok που θα εμπνεύσει τις γυναίκες να πάρουν τη δύναμη στα χέρια τους και να ζητούν πάντα τα καλύτερα για τον εαυτό τους.

«Η ομάδα της Reebok απαρτίζεται από μοναδικές γυναίκες, γυναίκες με πάθος, δύναμη και ξεχωριστά πιστεύω. Η Nathalie αποτελεί μια πολύ σημαντική προσθήκη σε αυτό το roaster. Όλοι μαζί, συνδυάζουμε τις δυνάμεις μας και κινητοποιούμε τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο να βρουν την ισορροπία μεταξύ φυσικής, πνευματικής και κοινωνικής υγείας και τελικά, να αξιοποιήσουν στο maximum τις δυνατότητές τους. Είμαστε ενθουσιασμένοι για την καμπάνια που ετοιμάζουμε και ελπίζουμε να αποτελέσουμε έμπνευση για όλους γιατί το μήνυμά μας είναι αληθινό», λέει ο Todd Krinsky, General Manager της Reebok Performance.

Η Emmanuel φοράει ρούχα από την τελευταία Women’s Training συλλογή της Reebok όπως το νέο Mesh Bomber Jacket, το Nature X Seamless Bra, το Nature X High Waisted κολάν και τα Reebok Freestyle Hi Muted.

nathalieemmanuel_reebok_01.jpgnathalieemmanuel_reebok_02.jpgnathalieemmanuel_reebok_03.jpg

Για περισσότερες πληροφορίες ακολούθησε τα @Reebok, @ReebokWomen, and @nathalieemmanuel.

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Ο οίκος Missoni επιστρέφει στις ρίζες του και παρουσιάζει τη συλλογή Kaleidoscopica

Ο Ιταλικός οίκος παρουσιάζει μια συλλογή ατελείωτων συνδυασμών για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2024

FASHION NEWS

Η Kaia Gerber φωτογραφίζεται για το V Magazine στην πιο sexy εμφάνιση που την έχουμε δει

Και όσο μεγαλώνει θυμίζει όλο και περισσότερο τη μητέρα της, Cindy Crawford

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.