Τα καλύτερα καλοκαιρινά αξεσουάρ έχουν άρωμα Ελλάδας

Summer is that you?

Κέλλυ Νόβακ

Κάθε μέρα είμαστε όλο και λίγο πιο κοντά στο καλοκαίρι! Η διάθεση ανεβαίνει και η ανάγκη μας να αναβαθμίσουμε λίγο περισσότερο τα καλοκαιρινά μας looks, γίνεται όλο και πιο έντονη.

Ένας εύκολος (και stylish) τρόπος να το κάνουμε αυτό είναι μέσα από ένα εντυπωσιακό αξεσουάρ. Ένα αξεσουάρ, ένα καφτάνι με… σύγχρονο αιγαιοπελαγίτικο αλλά και folklore ύφος είναι πάντα στην λίστα των must have items για το καλοκαίρι και ευτυχώς για εμάς, το brand It’s Αll Greek Οn Μe, μας κάνει την ζωή πιο εύκολη!

Το brand με τα κομψά clutch και pouches εμπνευσμένα από το περίφημο σκυριανό κέντημα δίνουν το στίγμα της σειράς αξεσουάρ για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2018.

Σταθερά πιστή στη δωρικότητα και την αυστηρή γεωμετρία, που συνθέτουν την αισθητική ταυτότητα η οποία και καθιέρωσε την ετικέτα, η νέα συλλογή It’s Αll Greek Οn Μe εστιάζει στα παραδοσιακά κεντήματα και τη λαϊκή τέχνη της Σκύρου, -όταν οι γυναίκες του νησιού στόλιζαν τα νυφικά, τα ρούχα και τα στρωσίδια τους με πολύχρωμα σχέδια κρατώντας ζωντανή στους αιώνες την ιστορία του ελληνικού folklore.

Προσεκτικά επιλεγμένα, από τα πιο πρωτοποριακά και λεπτοδουλεμένα σκυριανά σχέδια, τα μοτίβα της συλλογής It’s Αll Greek Οn Μe Άνοιξη/Καλοκαίρι 2018 έγιναν η αφορμή για τη δημιουργία ευέλικτων clutch, που η σοφιστικέ κομψότητά τους ανταποκρίνεται και στην πιο ειδική περίσταση.
 

itsallgreekonme_00.jpg 

Η φόρμα ραφινάρει την τραχύτητα ταπεινών υλικών όπως η λινάτσα, που αποτελεί ιδανικό καμβά για τα ιδιαίτερα, τυπωμένα ή κεντημένα, μοτίβα της συλλογής με την παλέτα άλλοτε να δανείζεται φωτεινούς και παιχνιδιάρικούς τόνους από τα εργόχειρα του νησιού κι άλλοτε να βασίζεται στη δυναμική των αντιθέσεων. Το σκούρο μεταλλικό φινίρισμα περιγράφει στιβαρά το σταθερό χαρακτήρα των clutch ενισχύοντας το σύγχρονο folklore προφίλ τους. About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares