Πόσες ώρες πήρε για να φτιαχτεί το νυφικό της Meghan Markle;

Είναι πολλές οι ώρες. Πολλές όμως.

Κέλλυ Νόβακ

Όλα βλέμματα το Σάββατο το μεσημέρι ήταν στραμμένα στην Αγγλία. Ο βασιλικός γάμος μεταξύ της Meghan Markle και του Prince Harry πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Ένας από τους λόγους που ήταν επιτυχημένος, ήταν η πανευτυχής αλλά και πανέμορφη νύφη! Η Markle επέλεξε τον οίκο Givenchy και την διευθύντρια του brand Clare Waight Keller για το νυφικό της φόρεμα.

Το σχέδιο; Συναρπαστικό μέσα από την εξαιρετική απλότητά του. Η Markle ολόκληρη εξέπεμπε κομψότητα και φινέτσα, ενώ εντυπωσιασμό προκάλεσε το πολλών μέτρων βέλο της, το οποίο σχεδίασε και αυτό η εν λόγω σχεδιάστρια.

https://www.instagram.com/p/BjCxW5AlSye/?tagged=meghanmarkle

Παρόλη λοιπόν, την απλότητα του φορέματος, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είχε πολλή δουλειά για να φτιαχτεί. Η Clare Waight Keller μίλησε στο WWD κι αποκάλυψε μερικά πράγματα για την δημιουργία του και για τον χρόνο που χρειάστηκε για να δημιουργήσει το φόρεμα της δεκαετίας.

https://www.instagram.com/p/Bi9iPswApTV/?taken-by=kensingtonroyal

Χρειάστηκαν λοιπόν, 3.900 ώρες και 4 μήνες για να ραφτεί το φόρεμα της Markle. Η Waight Keller βέβαια, δεν διευκρίνισε αν αυτές οι ώρες περιλαμβάνουν και το κεντημένο στο χέρι βέλο το οποίο περιελάβανε λουλούδια συμβολίζοντας τα Commonwealth Countries.

https://www.instagram.com/p/BjCrNe8AXBq/?taken-by=kensingtonroyal

Πενήντα άνθρωποι δούλεψαν για το νυφικό της Markle, το βέλο, τα παπούτσια και τα φορέματα των παρανύμφων. Σίγουρα ο αριθμός αυτός των ωρών είναι μεγάλος, αλλά όχι και ανήκουστος, αν σκεφτείς ότι η δημιουργία των περισσότερων Haute Couture φορεμάτων θέλει πάρα πολλές ώρες εξίσου.

https://www.instagram.com/p/Bi_-8q2gKoY/?taken-by=kensingtonroyal

Όσον αφορά τις πολλές αυτές ώρες για ένα θεωρητικά απλό σχέδιο, όπως αυτό της Markle είναι η εξαιρετική προσοχή στο tailoring που έδωσε η Clare Waight Keller για το τελικό αποτέλεσμα.

Κεντρική φωτό: Instagram @ kensingtonroyal

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares