Πόσες ώρες πήρε για να φτιαχτεί το νυφικό της Meghan Markle;

Είναι πολλές οι ώρες. Πολλές όμως.

Κέλλυ Νόβακ

Όλα βλέμματα το Σάββατο το μεσημέρι ήταν στραμμένα στην Αγγλία. Ο βασιλικός γάμος μεταξύ της Meghan Markle και του Prince Harry πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Ένας από τους λόγους που ήταν επιτυχημένος, ήταν η πανευτυχής αλλά και πανέμορφη νύφη! Η Markle επέλεξε τον οίκο Givenchy και την διευθύντρια του brand Clare Waight Keller για το νυφικό της φόρεμα.

Το σχέδιο; Συναρπαστικό μέσα από την εξαιρετική απλότητά του. Η Markle ολόκληρη εξέπεμπε κομψότητα και φινέτσα, ενώ εντυπωσιασμό προκάλεσε το πολλών μέτρων βέλο της, το οποίο σχεδίασε και αυτό η εν λόγω σχεδιάστρια.

Παρόλη λοιπόν, την απλότητα του φορέματος, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είχε πολλή δουλειά για να φτιαχτεί. Η Clare Waight Keller μίλησε στο WWD κι αποκάλυψε μερικά πράγματα για την δημιουργία του και για τον χρόνο που χρειάστηκε για να δημιουργήσει το φόρεμα της δεκαετίας.

Χρειάστηκαν λοιπόν, 3.900 ώρες και 4 μήνες για να ραφτεί το φόρεμα της Markle. Η Waight Keller βέβαια, δεν διευκρίνισε αν αυτές οι ώρες περιλαμβάνουν και το κεντημένο στο χέρι βέλο το οποίο περιελάβανε λουλούδια συμβολίζοντας τα Commonwealth Countries.

Πενήντα άνθρωποι δούλεψαν για το νυφικό της Markle, το βέλο, τα παπούτσια και τα φορέματα των παρανύμφων. Σίγουρα ο αριθμός αυτός των ωρών είναι μεγάλος, αλλά όχι και ανήκουστος, αν σκεφτείς ότι η δημιουργία των περισσότερων Haute Couture φορεμάτων θέλει πάρα πολλές ώρες εξίσου.

Όσον αφορά τις πολλές αυτές ώρες για ένα θεωρητικά απλό σχέδιο, όπως αυτό της Markle είναι η εξαιρετική προσοχή στο tailoring που έδωσε η Clare Waight Keller για το τελικό αποτέλεσμα.

Κεντρική φωτό: Instagram @ kensingtonroyalAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares