Skip to main content

FASHION NEWS

Women Secret και Springfield

 Στον μαγικό τους κόσμο βουτήξαμε προχθές,  στο όμορφο press event που πραγματοποίησαν.



Σε ένα εξωτικό σκηνικό, που στήθηκε στον εντυπωσιακό χώρο της Αίγλης Ζαππείου και μας ταξίδεψε σε κοσμοπολίτικους και εξωτικούς προορισμούς όπως το Amalfi,  το Capri, το Bali αλλά και την σαγηνευτική έρημο, παρουσιάστηκαν οι καλοκαιρινές συλλογές της δημοφιλούς ισπανικής αλυσίδας γυναικείων εσωρούχων, beachwear και αξεσουάρ Women’secret καθώς και της Springfield -της παγκοσμίου φήμης ισπανικής αλυσίδας νεανικής, γυναικείας και ανδρικής ένδυσης.

spring2.jpg 

Η συλλογή που περίμενες είναι εδώ! Φιόγκοι, βολάν, βραχιόλια θα αποτελέσουν τους βασικούς παράγοντες για το επόμενό σου ταξίδι στον παράδεισο. Ρομαντικά και δυναμικά looks από βολάν δημιουργούν εντυπωσιακά  μαγιό και αναδεικνύονται σε καλοκαιρινό σύμμαχο του στυλ.

Φέτος οι κρίκοι είναι στη μόδα. Ξεχωριστά κομμάτια ενώνονται με υφάσματα και δημιουργούν το νέο  sexy!  Πρωταγωνιστής είναι τα trikinis ενώ τα ολόσωμα μαγιό θα δημιουργήσουν εξεζητημένα looks.

Οι φιόγκοι βρίσκονται παντού! Σε σούπερ θηλυκά σχέδια και μαγιό από ιδιαίτερα υφάσματα που αποτελούν καινοτομία για φέτος.

Μόνο ως σέξι και αποπλανητικά μπορούν να χαρακτηριστούν τα one shoulder μαγιό αποτελώντας το «αστέρι» του καλοκαιριού. Κόμποι και ρίγες κολακεύουν κάθε σιλουέτα και τονίζουν τη μέση.

spring1.jpg

Κοντά στα αγαπημένα brands ήταν σημαντικοί άνθρωποι από τον χώρο της μόδας καθώς και από τον καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό χώρο.

aspring.jpg

Ανάμεσά τους οι Χρυσιάννα Ανδριοπούλου (Shoprano), Μαρία Γεωργάκαινα, Κωνσταντίνος Αντωνιάδης, Βάσω Κολλιδά, Κορίνα Στεργιάδου, Ρένος Ρώτας, Τίνα Μεσσαροπούλου, Χριστίνα Ιορδανίδου.

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Ο οίκος Missoni επιστρέφει στις ρίζες του και παρουσιάζει τη συλλογή Kaleidoscopica

Ο Ιταλικός οίκος παρουσιάζει μια συλλογή ατελείωτων συνδυασμών για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2024

FASHION NEWS

Η Kaia Gerber φωτογραφίζεται για το V Magazine στην πιο sexy εμφάνιση που την έχουμε δει

Και όσο μεγαλώνει θυμίζει όλο και περισσότερο τη μητέρα της, Cindy Crawford

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.