Πόσες χάντρες χωράνε σε ένα βραχιόλι;

Αν πρόκειται για βραχιόλι της Paantha, τότε πολλές!

Κέλλυ Νόβακ

Ξέρεις ότι λατρεύω να ανακαλύπτω νέα brands, εγχώρια ή μη. Τώρα αν είναι ελληνικά και κάνουν καλή δουλειά, όπως αυτό, τότε ακόμη καλύτερα! Γιατί αν δεν ενισχύουμε την εγχώρια ελληνική αγορά και σχεδιαστές, τότε τι κάνουμε εδώ πέρα!

Το θέμα όμως, να έχουμε και κάτι ενδιαφέρον να σου συζητήσουμε. Ε, λοιπόν, αυτό… σπαρταράει! Ίσως να φταίει που το brand αυτό κοσμημάτων έχει έδρα την Γαύδο και η έμπνευση από το ελληνικό καλοκαίρι είναι γραμμένη all over στα κοσμήματα αυτά!

Έμαθα τα Paantha από την καλή συνάδελφο και αρχισυντάκτρια του Allyou, Τίνα. Αποτελούν βασικό μέρος των καθημερινών εμφανίσεών της, μιας και φοράει μπόλικα απ’ αυτά (the more, the better), οπότε καταλαβαίνεις ότι είναι δύσκολο να μην τα παρατηρήσει κανείς πάνω της!

To brand Paantha της Αλεξάνδρας Δασκαλέα λοιπόν, δημιουργεί διάφορα κοσμήματα, όπως βραχιόλια μακραμέ αλλά και κολιέ, με υλικά τα οποία φέρνει από χώρες όπως την Ινδία.

Τα κοσμήματα του brand έχουν τρομερή λεπτομέρεια κατασκευής και γίνονται στο χέρι, γι’ αυτό και μπορεί κανείς να δημιουργήσει το δικό του custom made βραχιόλι, έπειτα από επικοινωνία με την δημιουργό!

Αν θέλεις και εσύ το δικό σου βραχιόλι, μπορείς να επικοινωνήσεις με την δημιουργό, μέσω Facebook ή Instagram.

Πληροφορίες για το Paantha

Facebook: @Paantha Accessories

Instagram: @paantha

Κεντρική φωτό: Instagram @paanthaAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares