Το στόρι πίσω από το καπέλο που φόρεσε η Serena Williams

Είναι ωραίο στόρι. Πίστεψέ με…

Κέλλυ Νόβακ

Οι περισσότεροι σταρ καθημερινά λαμβάνουν πολλά ρούχα από σχεδιαστές και brands με σκοπό να τα φορέσουν, να φωτογραφηθούν μ’ αυτά και οι designers αυτοί να αποκτήσουν λίγη αναγνωσιμότητα και swag παραπάνω!

Το ίδιο λοιπόν, συμβαίνει και στην Serena Williams. Μπορεί η Williams να είναι αθλήτρια, αλλά είναι μια από τις πιο stylist αθλήτριες του κόσμου (έχει σχεδιάσει μέχρι και την δική της συλλογή ρούχων) και λαμβάνει κι αυτοί καθημερινά free ρούχα από σχεδιαστές!

Έτσι λοιπόν, όταν η ίδια φορέσει ένα ρούχο ή αξεσουάρ και φωτογραφηθεί μ’ αυτό, τότε γίνεται, εμ… ψιλο-χαμούλης!

Αυτό συνέβη λοιπόν, και με το brand, Unconditional Love! H Serena Williams πρόσφατα φωτογραφήθηκε να φοράει ένα καπέλο του εν λόγω brand που αναγράφει πάνω το όνομά του. Το brand αυτό όμως δεν είναι ένα… «απλό» brand. Πρόκειται για μια εταιρία που πουλάει ρούχα και αξεσουάρ και η οποία προσφέρει όλα του τα έσοδα σε έρευνες για τον Ερυθηματώδη Λύκο.

Η ιδρύτρια του brand δημιούργησε την εταιρία γιατί η αδερφή της πάσχει από την αυτοάνοση αρρώστια.

Η ίδια μάλιστα δήλωσε σχετικά για το brand και την κυκλοφορία των καπέλων αυτών: «Πολλοί που ζουν με Ερυθηματώδη Λύκο είναι ευαίσθητοι στον ήλιο. Το προστατευτικό αυτό ειδικό καπέλο ήταν ένας τρόπος να δείξουμε την στήριξή μας σε αυτούς που ζουν με την αρρώστια».

Η Williams πέρα από το καπέλο φαίνεται να αγόρασε και φουτεράκια από το brand, των οποίων τα έσοδα επίσης δωρίζονται για τον σημαντικό αυτό σκοπό!

Φυσικά, τώρα που τα φόρεσε η Williams το μήνυμα του brand θα γίνει ευρέως γνωστό!

Κεντρική φωτό: Instagram @unconditional_love_for_you 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares