Skip to main content

FASHION NEWS

Tι κοινό έχουν μία «τίγρης», η Stella Maxwell και η πιο hip συλλογή ρούχων;

Την καμπάνια της PINKO φυσικά!


Κέλλυ Νόβακ

Stella Maxwell + PINKO. PINKO + Stella Maxwell. Όποια σειρά και αν επιλέξεις για τα δύο ονόματα, δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Σημασία έχει ένα: ότι όταν αυτά τα πιο ισχυρά ονόματα του χώρου της Μόδας, ενώνουν τις δυνάμεις τους, κάτι θαυμάσιο πρόκειται ν’ αντικρίσουμε. Τι… αντικρίζουμε σε αυτή την περίπτωση; Τη νέα καμπάνια της PINKO φυσικά!

Η καμπάνια της PINKO για την συλλογή, Φθινόπωρο-Χειμώνας 2018-2019, σηματοδοτεί την επιστροφή στις ρίζες του Ιταλικού brand και στην εικόνα που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του χαρακτήρα και του DNA της PINKO.

Η θηλυκή, αισθησιακή και ταυτόχρονα δυναμική γυναίκα PINKO είναι αποφασισμένη να ξεπεράσει οποιονδήποτε συμβιβασμό και λατρεύει να παίρνει ρίσκο σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής της, ακόμα και στο τι επιλέγει να φορέσει. Ως εκπρόσωπος αυτής της καμπάνιας, επελέγη το μοντέλο Stella Maxwell ως η τέλεια απεικόνιση της PINKO γυναίκας.

campaignpinko_stella_01.jpg

Σε ένα minimal αλλά εντυπωσιακό set, η Stella Maxwell ποζάρει και παίζει με τον φακό της φωτογράφου Simone Falchetta. Με τη φυσική της χάρη και τον πηγαίο φεμινισμό που τη χαρακτηρίζει, αλληλοεπιδρά με τα props, δίνοντάς τους αβίαστα μια άλλη διάσταση σε κάθε λήψη.

Με ξανθά μαλλιά και μπλε μάτια που μαγνητίζουν, γεννήθηκε στο Βέλγιο από γονείς που κατάγονταν από τη Βόρεια Ιρλανδία, με τους οποίους μετακόμισε αρχικά στην Αυστραλία και έπειτα στη Νέα Ζηλανδία. Η ίδια είναι μοντέρνα και αποπνέει ένα κοσμοπολίτικο αέρα, όπως η συλλογή που αντιπροσωπεύει, η οποία είναι εμπνευσμένη από την τάση του new-vintage μέσα στο παιχνίδι των αντιθέσεων, των ανοιχτών χρωμάτων και των λαμπερών λεπτομερειών.

campaignpinko_stella_02.jpgcampaignpinko_stella_03.jpgcampaignpinko_stella_04.jpgcampaignpinko_stella_05.jpg 

Η γυναίκα PINKO απολαμβάνει την προσοχή και η ατρόμητη στάση της ενισχύεται από τις στιλιστικές της επιλογές, είτε αυτές είναι ένα στενό δαντελένιο φόρεμα, είτε είναι μια street-sporty ολόσωμη φόρμα. Με αυτοπεποίθηση και αυτογνωσία, η γυναίκα PINKO παίρνει τον εαυτό όσο σοβαρά χρειάζεται: η ειρωνεία ξεχωρίζει σε όλα τα PINKO looks της νέας κολεξιόν, σαν ένα must-have αξεσουάρ που προσδίδει το πολυπόθητο wow-effect σε κάθε εμφάνιση.

campaignpinko_stella_06.jpg

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Η Kurt Geiger παρουσιάζει την πολύχρωμη συλλογή της για τη σεζόν Spring/Summer 2024

Με τους παστέλ χρωματισμούς της σειράς Quiet Sand και τα έντονα μοτίβα της Summer Nights να θυμίζουν τις ηλεκτρισμένες βραδιές των πόλεων

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department