Η Gucci συνεργάζεται με τον Dapper Dan για την πιο κουλ συλλογή

Christmas came early this year

Κέλλυ Νόβακ

Μπορεί να είναι τα Χριστούγεννα μακριά, παρόλα αυτά, νιώθουμε ότι ο Αγ. Βασίλης μας… στέλνει δωράκι από τώρα. ΟΚ, δωράκι το οποίο θα πρέπει να αδειάσουμε το μισό μας τραπεζικό λογαριασμό για να… παραλάβουμε!

Η Gucci συνεργάζεται με τον Dapper Dan για μια νέα συλλογή ρούχων η οποία είναι πολλά υποσχόμενη.

Όπως θα δεις και από την καμπάνια, την οποία έχει επιμεληθεί ο Ari Marcopoulos η συλλογή εμπνέεται από παλιά σχέδια του σχεδιαστή Dapper Dan.

Μια σειρά από μοντέλα λοιπόν, φωτογραφίζονται στους δρόμους του Harlem φορώντας τα ‘80s inspired ρούχα της συλλογής, όπως υπερμεγέθη φουτερ, jackets και τζιν. Από την συλλογή, δεν λείπουν φυσικά τα εντυπωσιακά αξεσουάρ του οίκου, όπως μεταξωτά μαντήλια, τσαντάκια μέσης, δερμάτινα backpacks και sneakers.

Πρωταγωνιστής στα ρούχα της συλλογής είναι το λογότυπο του οίκου, με την τάση του “logomania” να συνεχίζει τρανά να αποτελεί τάση της εποχής.

«Όλοι αποτιούν φόρο τιμής στο Dapper Dan, αλλά κανένας δεν τον πληρώνει», δήλωσε ο Dapper Dan. «O κόσμος μίλησε και η Gucci άκουσε. Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό στην κουλτούρα του Harlem από τον Alessandro και την Gucci που ήρθαν στο Harlem με σκοπό να συνεργαστούν με τον Dapper Dan».

Δες παρακάτω την καμπάνια!

guccixdapperdan_01.jpgguccixdapperdan_02.jpgguccixdapperdan_03.jpgguccixdapperdan_04.jpgAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares