Το Off-White πάει Μύκονο

Ο Virgil Abloh, η νέα πιο hot μπουτίκ και οι λαμπεροί καλεσμένοι.

Κέλλυ Νόβακ

 Ο Virgil Abloh έχει «ρέντα» τα τελευταία χρόνια. Ξεκίνησε την συνεργασία του με το brand του Kanye West Yeezy και την A.C.P. πριν κάμποσο καιρό και τώρα, λίγα χρόνια μετά, έχει καταφέρει να γράψει ιστορία, ως ο πρώτος Aφροαμερικανός Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Louis Vuitton (για το κομμάτι του menswear).

Οι συνεργασίες που έχει κάνει ο ταλαντούχος σχεδιαστής (βλ. Nike κτλ.) του έχουν επιφέρει όχι μόνο δόξα αλλά και χρήμα. Φυσικά, όλα αυτά τα έχει καταφέρει με την αξία του όντας ένας τους πιο ταλαντούχους σχεδιαστές και έχοντας ιδρύσει ένα από τα πιο πετυχημένα και αγαπημένα, σε παγκόσμιο επίπεδο, brands, το Off-White.

Tώρα λοιπόν, έχουμε και στην Ελλάδα, Off-White. ΟΚ, όχι στην «Ελλάδα», αλλά στην Μύκονο (πιάνεται η Μύκονος για Ελλάδα, πια;)!

abloh_mykonosoffwhiteboutique_00.JPG

Το brand λοιπόν, ήρθε στην Μύκονο στην οδό Καλογερά. Ποιοι το «έφεραν»; Οι  επιχειρηματίες Σπύρος και Φίλιππος Λιακωτίτη του Simple Caracters. Αυτή είναι η πρώτη μπουτίκ του brand στην Ευρώπη, οπότε είναι ένα σημαντικό επίτευγμα αυτό για την εγχώρια βιομηχανία της Μόδας.   

abloh_mykonosoffwhiteboutique_01.JPG

Στα εγκαίνια που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο Σάββατο, το παρόν έδωσε ο Virgil Abloh. Όπως ήταν αναμενόμενο, επικράτησε πανικός από τον κόσμο που παρευρέθηκε εκεί, με πολλούς επισκέπτες να θέλουν να γνωρίσουν από κοντά τον σχεδιαστή.

abloh_mykonosoffwhiteboutique_02.JPGabloh_mykonosoffwhiteboutique_03.JPGabloh_mykonosoffwhiteboutique_04.JPG

Πολλοί ήταν οι λαμπεροί καλεσμένοι του event, ανάμεσά τους και ο γιος του Robert Cavalli, Daniele που διαθέτει το δικό του fashion brand, ο γνωστός Βρετανός blogger Μάθιου Ζόρμπας, ο εφοπλιστής Βασίλης Μιχαήλ, η Παολίνα Διαμαντούλη, η σχεδιάστρια μόδας Καρολίνα Ντε Σουόζα με τον σύζυγό της Mr Zagori Βασίλη Χήτο, ο Δήμαρχος της Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς, η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου Cavo Tagoo Σούλα Λιάκου, η Λίντσεϊ Λόχαν κ.ά.

 

abloh_mykonosoffwhiteboutique_05.JPGΟ Μάθιου Ζόρμπας 

Το βράδυ συνεχίστηκε με ένα ξέφρενο πάρτι στο club Moni όπου ο Virgil Abloh έπαιξε μουσική.

abloh_mykonosoffwhiteboutique_06.JPGAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares