Skip to main content

FASHION NEWS

Το Off-White πάει Μύκονο

Ο Virgil Abloh, η νέα πιο hot μπουτίκ και οι λαμπεροί καλεσμένοι.


Κέλλυ Νόβακ

 Ο Virgil Abloh έχει «ρέντα» τα τελευταία χρόνια. Ξεκίνησε την συνεργασία του με το brand του Kanye West Yeezy και την A.C.P. πριν κάμποσο καιρό και τώρα, λίγα χρόνια μετά, έχει καταφέρει να γράψει ιστορία, ως ο πρώτος Aφροαμερικανός Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Louis Vuitton (για το κομμάτι του menswear).

Οι συνεργασίες που έχει κάνει ο ταλαντούχος σχεδιαστής (βλ. Nike κτλ.) του έχουν επιφέρει όχι μόνο δόξα αλλά και χρήμα. Φυσικά, όλα αυτά τα έχει καταφέρει με την αξία του όντας ένας τους πιο ταλαντούχους σχεδιαστές και έχοντας ιδρύσει ένα από τα πιο πετυχημένα και αγαπημένα, σε παγκόσμιο επίπεδο, brands, το Off-White.

Tώρα λοιπόν, έχουμε και στην Ελλάδα, Off-White. ΟΚ, όχι στην «Ελλάδα», αλλά στην Μύκονο (πιάνεται η Μύκονος για Ελλάδα, πια;)!

abloh_mykonosoffwhiteboutique_00.JPG

Το brand λοιπόν, ήρθε στην Μύκονο στην οδό Καλογερά. Ποιοι το «έφεραν»; Οι  επιχειρηματίες Σπύρος και Φίλιππος Λιακωτίτη του Simple Caracters. Αυτή είναι η πρώτη μπουτίκ του brand στην Ευρώπη, οπότε είναι ένα σημαντικό επίτευγμα αυτό για την εγχώρια βιομηχανία της Μόδας.   

abloh_mykonosoffwhiteboutique_01.JPG

Στα εγκαίνια που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο Σάββατο, το παρόν έδωσε ο Virgil Abloh. Όπως ήταν αναμενόμενο, επικράτησε πανικός από τον κόσμο που παρευρέθηκε εκεί, με πολλούς επισκέπτες να θέλουν να γνωρίσουν από κοντά τον σχεδιαστή.

abloh_mykonosoffwhiteboutique_02.JPGabloh_mykonosoffwhiteboutique_03.JPGabloh_mykonosoffwhiteboutique_04.JPG

Πολλοί ήταν οι λαμπεροί καλεσμένοι του event, ανάμεσά τους και ο γιος του Robert Cavalli, Daniele που διαθέτει το δικό του fashion brand, ο γνωστός Βρετανός blogger Μάθιου Ζόρμπας, ο εφοπλιστής Βασίλης Μιχαήλ, η Παολίνα Διαμαντούλη, η σχεδιάστρια μόδας Καρολίνα Ντε Σουόζα με τον σύζυγό της Mr Zagori Βασίλη Χήτο, ο Δήμαρχος της Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς, η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου Cavo Tagoo Σούλα Λιάκου, η Λίντσεϊ Λόχαν κ.ά.

 

abloh_mykonosoffwhiteboutique_05.JPGΟ Μάθιου Ζόρμπας 

Το βράδυ συνεχίστηκε με ένα ξέφρενο πάρτι στο club Moni όπου ο Virgil Abloh έπαιξε μουσική.

abloh_mykonosoffwhiteboutique_06.JPG

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

MARVEL x SWAROVSKI: Οι αγαπημένοι μας super ήρωες συνεργάζονται με την ομορφιά του κρυστάλλου

Μια νέα συλλογή κοσμημάτων και διακοσμητικών για το σπίτι με κάθε κομμάτι εμπνευσμένο από έναν εμβληματικό χαρακτήρα της Marvel, αποτυπωμένο με εξαιρετικό savoir-faire και προσοχή στη λεπτομέρεια

FASHION NEWS

Το περιοδικό NYLON επανακυκλοφορεί και η Gwen Stafani ποζάρει στο εξώφυλλό του ως το απόλυτο grunge icon

24 χρόνια μετά το τελευταίο της εξώφυλλο για το περιοδικό που καθόρισε τα aughts

FASHION NEWS

«Με τον καιρό, η μόδα έγινε μέρος του DNA μου» Roberto Cavalli

Ένας μικρός φόρος τιμής στον σπουδαίο σχεδιαστή μόδας που πέθανε στις 12 Απριλίου 2024

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.