Skip to main content

FASHION NEWS

H Τόνια Σωτηροπούλου επαναπροσδιορίζει τον εαυτό της

Και ο λόγος είναι σημαντικός.


Κέλλυ Νόβακ

Είναι εξαιρετικό να βλέπεις Ελληνίδες γυναίκες, που μέσα από την φήμη τους, μπορούν να προσφέρουν μια πιο υγιή εικόνα του τι εστί να είσαι γυναίκα στην σύγχρονη, ελληνική κοινωνία.  Η Τόνια Σωτηροπούλου είναι μία απ’ αυτές. Πρόκειται για μια γυναίκα που εμπνέεται από τη φιλοσοφία της adidas και δεν σταματά να επαναπροσδιορίζει τον εαυτό της και να ανακαλύπτει τα όριά της.

Μέσα από αυτή την εξέλιξη εαυτού και την φιλοσοφία της adidas, καταφέρνει να παρουσιάσει μια δυναμική εικόνα για όλες τις Ελληνίδες εκεί έξω.

Ένας παράγοντας που παίζει ρόλο για την ίδια; Η άσκηση. Για την Τόνια Σωτηροπούλου είναι αναπόσπαστο κομμάτι του προγράμματός της και η συλλογή adidas Women αποτελεί τον πιστό σύμμαχό της σε κάθε workout. Βάζοντας τη δική της σφραγίδα στο ξεχωριστό γυναικείο community, η adidas αποκαλύπτει τη νέα, δημιουργική και active συνεργασία!

Η τελευταία φωτογράφηση της adidas με την Τόνια παρουσιάζει τα αγαπημένα της adidas Bras & Tights από τη νέα γυναικεία συλλογή του brand και η έναρξη της συνεργασίας με την adidas δεν είναι πλέον μυστικό. Οι φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει μας δίνουν το πρώτο hint για τις iconic training συλλογές του brand, τις οποίες μπορείς να ανακαλύψεις στα καταστήματα COSMOS SPORT καθώς και στο www.cosmossport.gr.

Στο πρώτο drop της ολοκαίνουριας γυναικείας συλλογής, η adidas προτείνει μοναδικά Bras & Tights σχεδιασμένα για να ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες σου, προσφέροντας απόλυτη άνεση και στήριξη σε κάθε σου προπόνηση όσο έντονη και εάν είναι. Από yoga και pilates μέχρι actives runs και intense workouts, η νέα συλλογή θα είναι πάντα δίπλα σου για να μπορείς να εστιάζεις αποκλειστικά στην προπόνησή σου.

Τα All me, Don’t Rest και Stronger For It Bra της νέας συλλογής adidas Women προσφέρουν ελαφριά, μεσαία και μέγιστη υποστήριξη αντίστοιχα, ενώ ακολουθούν τη φυσική κίνηση του σώματος σου. Ο ξεχωριστός σχεδιασμός τους σε συνδυασμό με τη στήριξη που προσφέρουν ακολουθώντας τη φυσική γραμμή του σώματός σου, μετατρέπουν τα νέα bras στο απόλυτο must have item κάθε active στιγμής μέσα στην ημέρα σου.

Η συλλογή ολοκληρώνεται από τα Ultimate, Believe This και How We Do Tights, τα οποία είναι ειδικά σχεδιασμένα να αγκαλιάζουν τη σιλουέτα σου και να προσφέρουν μέγιστη στήριξη στους μύες και απόλυτη ελευθερία κινήσεων, για να μην αισθάνεσαι κανέναν περιορισμό στην προπόνησή σου.

Ανακάλυψε και εσύ τη νέα συλλογή adidas Women στο COSMOS SPORT Κηφισιάς, Αγίας Παρασκευής και Περιστερίου και στο www.cosmossport.gr και νιώσε την απόλυτη ελευθερία κινήσεων σε κάθε lunge, squat & jump.

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

MARVEL x SWAROVSKI: Οι αγαπημένοι μας super ήρωες συνεργάζονται με την ομορφιά του κρυστάλλου

Μια νέα συλλογή κοσμημάτων και διακοσμητικών για το σπίτι με κάθε κομμάτι εμπνευσμένο από έναν εμβληματικό χαρακτήρα της Marvel, αποτυπωμένο με εξαιρετικό savoir-faire και προσοχή στη λεπτομέρεια

FASHION NEWS

Το περιοδικό NYLON επανακυκλοφορεί και η Gwen Stafani ποζάρει στο εξώφυλλό του ως το απόλυτο grunge icon

24 χρόνια μετά το τελευταίο της εξώφυλλο για το περιοδικό που καθόρισε τα aughts

FASHION NEWS

«Με τον καιρό, η μόδα έγινε μέρος του DNA μου» Roberto Cavalli

Ένας μικρός φόρος τιμής στον σπουδαίο σχεδιαστή μόδας που πέθανε στις 12 Απριλίου 2024

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.