Κουλ, σέξι και free με denim

Για να ξεχωρίσεις φέτος το φθινόπωρο.

Κέλλυ Νόβακ

Cool, sexy, free. Και ποια γυναίκα, δεν θέλει να αισθάνεται έτσι; Κουλ, ελεύθερη και πάντα σέξι; Όλες. Στο λέω εγώ. Ακόμη κι αυτές που δεν θέλουν να το παραδεχτούν, θέλουν όλα αυτά να τα νιώθουν μέσα από τις εμφανίσεις τους. Και λογικό δεν είναι; Αν υπήρχε δηλαδή ένας τρόπος οι εμφανίσεις μας να έχουν πάντα αυτά τα τρία στοιχεία, δεν θα το κάναμε όλες; Βασικά, βλέποντας τα Denim της Bershka συνειδητοποίησα πώς με μία κίνηση, μπορούμε να αποκτήσουμε το τέλειο τρίπτυχο του στιλ μας.

Με το denim μπορούμε να νιώσουμε τόσα πράγματα λοιπόν. Μπορεί να μας ανεβάσει τη διάθεση, να μας ενώσει με την παρέα ή να μας δώσει την αυτοπεποίθηση που χρειαζόμαστε για να ξεχωρίσουμε. Η σημασία του denim για καθέναν από μας είναι βαθιά προσωπική αλλά ταυτόχρονα καθολική.

Στα πλαίσια της καμπάνιας Fall ’18 Denim, η Bershka ταξίδεψε στο Λονδίνο για μια ειδική φωτογράφιση με στόχο να παρουσιάσει το denim με φρέσκια και σύγχρονη διάθεση. Συνδυάζοντας τις τελευταίες τάσεις, χρώματα και υφές δημιουργήσαμε εμφανίσεις denim-on-denim για όλους τους σκληροπυρηνικούς υποστηρικτές του denim.

Οι προτάσεις για τη γυναίκα περιλαμβάνουν καθαρά και raw κομμάτια, με το wide-leg να μετατρέπεται στο must-have της σεζόν. Ξεχωρίζει το total denim, με αναπάντεχες πινελιές όπως γιακάδες shearling και κοτλέ λεπτομέρειες σε τζιν και τζάκετ, με φθινοπωρινά χρώματα να «σκάνε» πάνω στις κλασικές μπλε αποχρώσεις του denim.

Τα boilersuit και οι σαλοπέτες μεταμορφώνονται, με διακοσμητικές ραφές και αναπάντεχα χρώματα που μετατρέπουν αυτά τα βασικά κομμάτια σε εντυπωσιακά look.

Με μια ματιά στα denim pieces και θα νιώσεις κουλ, σέξι και free. Που να την φορέσεις κι όλας.

denimbershka_01.jpgdenimbershka_02.jpgdenimbershka_03.jpgdenimbershka_04.jpgdenimbershka_05.jpgAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares