Skip to main content

FASHION NEWS

Aυτά είναι τα icons του αύριο

Και μαζί τους θα βρεις και την συλλογή του… αύριο!


Κέλλυ Νόβακ

Hailey Baldwin, Winnie Harlow. Γυναίκες που δεν λατρεύεις μόνο γιατί ανεβάζουν τέλειες φωτογραφίες στο Instagram, αλλά γιατί είναι το μέλλον. Η νέα γενιά. Τα icons του αύριο.

Γι’ αυτό και το Tommy Hilfiger Group, τις επέλεξε ως τα πρόσωπα της TOMMY ICONS capsule συλλογής για το φθινόπωρο του 2018! Η συλλογή η οποία γιορτάζει τα πιο iconic styles του brand, δίνει ένα εκλεπτυσμένο twist στα κλασικά ρούχα για τη σύγχρονη Tommy γυναίκα.

Ως μέρος της παγκόσμιας καμπάνιας του brand, η οποία γιορτάζει τα icons του αύριο στον κόσμο της μόδας, της τέχνης, της μουσικής και της ψυχαγωγίας, το μοντέλο Hailey Baldwin και το μοντέλο και ακτιβίστρια Winnie Harlow εκπροσωπούν το concept της capsule συλλογής.

tommyicons_main_01.jpg

Όλες εμείς οι fan του brand μπορούμε να μπούμε στο tommy.com για μία behind-the-scenes ματιά στη δημιουργία της συλλογής και να δουν διαφορετικά στιλ, όπου θα είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα από την 1η Οκτωβρίου ενώ θα κάνουν την παρθενική τους εμφάνιση στο TOMMYNOW βιωματικό runway event για το Φθινόπωρο 2018 στη Σανγκάη στις 4 Σεπτεμβρίου!

Τι περιλαμβάνει η συλλογή;

Κλασικά κομμάτια, όπως μπλούζες Oxford, parka και puffer τζάκετ, όπου έχουν επανεμπνευστεί σε oversized σιλουέτες, πλισέ, πολυτελή υφάσματα, contrast color-block stripes και στη χρωματική παλέτα του ζεστού navy, του μπορντό (burgundy) και του χρυσού. Η συλλογή επανεξετάζει το πλούσιο αρχείο του brand, περιέχοντας το iconic ‘stretch’ flag logo σε όλη τη συλλογή, το οποίο έχει εκσυγχρονιστεί σε ένα μίνιμαλ χρυσό σχέδιο. Τα key styles περιέχουν ένα μεταλλικό χρυσό gold puffer jacket, ένα his-for-her χαλαρό girlfriend-fit Oxford πουκάμισο σε Ithaca γραμμές με ένα μινιμαλιστικό χρυσό flag logo, ένα Arctic-inspired parka jacket σε κόκκινο και μαύρο color-blocking σε oversized silhouette, ένα πουλόβερ με μαύρες, άσπρες και χρυσές γραμμές σε βελούδο και chenille yarn με το ‘TOMMY’ γραφικό μπροστά και ένα navy και burgundy striped rugby πουκάμισο ή φόρεμα.

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

FASHION NEWS

«Stay Authentic»: Η νέα καμπάνια της Kappa για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι ’24 είναι εδώ

Στην καμπάνια κυριαρχεί η καθαρότητα και το λευκό χρώμα που «αγκαλιάζει» τη δυναμική κίνηση των χορευτών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30