Αυτή η blogger ζητάει περισσότερη ισότητα στην Μόδα

Ζητάει περισσότερες επιλογές στα μεγέθη των ρούχων.

Κέλλυ Νόβακ

Πόσες φορές έχεις δει ένα ρούχο από το αγαπημένο σου brand, και δεν βρίσκεις το νούμερό σου; Όχι επειδή έχει τελειώσει, αλλά επειδή δεν υπάρχει καν το νούμερό σου! Και αυτό συμβαίνει σε ελληνικά και ξένα fashion brands. Ειδικά, τα ελληνικά, θα έπρεπε να έχουν μεγαλύτερο εύρος, μιας και ο σωματότυπος της μέσης Ελληνίδας, αποτελείται από έντονες καμπύλες.  

Στο θέμα μας, όμως. Είναι μια blogger, η Katie Sturino, η οποία έχει γίνει διάσημη στο Instagram για το ξεχωριστό content της.  

https://www.instagram.com/p/Bmrd8gmnVRR/?taken-by=the12ishstyle

Η Sturino του the12ishstyle, αναπαράγει τα looks διάσημων σταρ, μόνο που οι δικές της φωτογραφίες περιλαμβάνουν την ίδια και γενικά ανθρώπους, που θεωρούνται “plus size”!

https://www.instagram.com/p/Bm9lqPbH7a_/?taken-by=the12ishstyle

Προσπαθώντας λοιπόν, να αναπαραγάγει αυτές τις φωτογραφίες, η ίδια δηλώνει την έλλειψη στο εύρος των νούμερων πολλών fashion brands. Για την ακρίβεια, τα «χώνει» στα brands, για τις ελάχιστες επιλογές που έχουν οι γυναίκες με καμπύλες και που το μέγεθος των ρούχων τους δεν ξεπερνάει το Large.

https://www.instagram.com/p/BmzXexwHTMI/?taken-by=the12ishstyle

Σε Story της στο Instagram, μάλιστα δήλωσε το εξής: «Η @huntermcgrady και εγώ φοράμε και οι δύο, νούμερο US16  και δεν μπορώ να σας περιγράψω την απογοήτευση κάθε φορά που ψωνίζω (και είμαι blogger που ζω στην Νέα Υόρκη!). Οπότε αν και επικροτώ τα brands που κάνουν αλλαγές στα νούμερα και προσφέρουν περισσότερα μεγέθη, θα δω αν μπορώ να δουλέψω και μαζί τους και θα ενημερώσω και άλλους σχεδιαστές για ένα τεράστιο κοινό που θέλει να ψωνίσει»!

Καλά τα λέει η Katie. Mακάρι να την ακούσουν τα ξένα brands. Και ακόμη καλύτερα αν την ακούσουν και τα ελληνικά….  

Κεντρική φωτό: Instagram @ the12ishstyleAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares