Skip to main content

FASHION NEWS

To show της Chanel στην Νέα Υόρκη

Ο εμβληματικός οίκος επιστρέφει στην μεγαλούπολη μετά από 12 ολόκληρα χρόνια.


Κέλλυ Νόβακ

Κάθε χρονιά, ο οίκος Chanel παρουσιάζει πολλά shows. Αυτά για τις ready-to-wear συλλογές, τις Haute Couture, τις Pre-Fall και Resort συλλογές, τις Menswear κολεξιόν και φυσικά την πιο arty, που ονομάζεται Métiers d’Art.

Πρόκειται για ένα fashion show που όλοι περιμένουμε με κομμένη την ανάσα. Τα show της Métiers d’Art συλλογής είναι πάντα εκπληκτικά. Από τα ρούχα, το location, το concept, τα πάντα. Έχουν πάντα μια πιο ιδιαίτερη και φαντασμαγορική αισθητική, ίσως γιατί είναι πραγματικά… φαντασμαγορικά!

Τα τελευταία χρόνια, το γαλλικό brand έχει φιλοξενήσει το show αυτό σε πολλές διαφορετικές πόλεις. Την Ρώμη, την Κούβα, το Παρίσι -φυσικά-, και αλλού. Φέτος, όμως, η Chanel φέρνει την εντυπωσιακή πασαρέλα του στην Νέα Υόρκη και συγκεκριμένα στο Metropolitan Museum of Art!

Στις 4 Δεκεμβρίου λοιπόν, ο οίκος θα παρουσιάσει την Pre-Fall 2019 συλλογή του στην Νέα Υόρκη. Αυτό θα είναι το πρώτο show της Chanel από το 2006 και η 3η συνολικά φορά που ο οίκος θα παρουσιάσει συλλογή του στην μεγαλούπολη!

Η πρώτη φορά ήταν το 2005 στο κατάστημά του στην 5η Λεωφόρο και το 2006 στο Grand Central Station για την Resort 2007 συλλογή.

Σύμφωνα με επίσημη δήλωση του οίκου, το show εμπνέεται από την σύνδεση της ιδρύτριας του οίκου Gabrielle Chanel με την Νέα Υόρκη, αλλά και από τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή, Karl Lagerfeld.

«Το 1931, η Gabrielle Chanel επισκέφθηκε για πρώτη φορά την Νέα Υόρκη, ένα μέρος όπου το επαναστατικό της στιλ γιορταζόταν πολύ καιρό […]. Ο Karl Lagerfeld είναι επίσης πολύ συνδεδεμένος με την αμερικανική μεγαλούπολη της οποίας η ενέργεια και φως του άρεσε πάντα να απαθανατίζει».

Το μόνο που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι ότι οι προσδοκίες μας γι’ αυτή την συλλογή έχουν φτάσει πολύ ψηλά.

Φωτό: Instagram @ harpersbazaarsg

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

FASHION NEWS

«Stay Authentic»: Η νέα καμπάνια της Kappa για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι ’24 είναι εδώ

Στην καμπάνια κυριαρχεί η καθαρότητα και το λευκό χρώμα που «αγκαλιάζει» τη δυναμική κίνηση των χορευτών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30