Δέκα χρόνια Victoria Beckham

H γνωστή σχεδιάστρια γίνεται… 10 χρονών!

Κέλλυ Νόβακ

Πάνε 10 ολόκληρα χρόνια από τότε που η Victoria Beckham ξεκίνησε το δικό της Label.

Τον Σεπτέμβριο του 2008, η –τότε pop star- σχεδιάστρια, είχε συνεργαστεί με τον Marc Jacobs, δημιουργώντας μια από τις πιο αξέχαστες καμπάνιες του brand.

Η Victoria έβγαινε μέσα από μία τεράστια σακούλα του σχεδιαστή, με τα μακριά καλλίγραμμα πόδια της να ξεπροβάλλουν απ’ αυτή. Το concept της καμπάνιας ήταν το γεγονός ότι η Beckham εισέβαλε στον χώρο της Μόδας.

Δέκα χρόνια μετά λοιπόν, η Victoria Beckham όχι μόνο έχει εισβάλλει στον χώρο της μόδας, αλλά το label της έχει εδραιωθεί και χαρακτηριστεί ως ένα από τα αγαπημένα πολλών γυναικών, ανά τον κόσμο.

Για να γιορτάσει τα 10 αυτά χρόνια, η σχεδιάστρια κυκλοφορεί ένα limited edition t-shirt. Τυπωμένο σ’ αυτό είναι η φωτογραφία της Beckham από την φημισμένη καμπάνια που είχε κάνει το ’08 για τον Marc Jacobs.

Για να τιμήσει τα 10 χρόνια του brand της λοιπόν, η Beckham αναπαρήγαγε ξανά την εν λόγω καμπάνια, αυτή την φορά, με το δικό της logo στην σακούλα αγορών!

«Όταν ο Marc Jacobs με έβαλε να βγαίνω από μια σακούλα αγορών πριν μια δεκαετία ήταν απλά το ξεκίνημα του ταξιδιού μου στην βιομηχανία της Μόδας», έγραψε η Beckham στο Instagram.

«Ήταν πολύ αστείο και ειρωνικό και το απαθανάτισε πανέξυπνα ο Juergen Teller. Και κυκλοφόρησε όταν ήταν να παρουσιάσω την πρώτη μου συλλογή. Οπότε ποιος καλύτερος τρόπος να παρουσιάσω την ιστορία των τελευταίων 10 χρόνων, ξαναεπισκέπτοντας το δημιουργικό αυτό, αλλά αυτή την φορά με την δική μου σακούλα.»

Έπειτα, εξήγησε ότι ο Marc Jacobs της έδωσε το πράσινο φως για να δημιουργήσει από την αρχή την καμπάνια αυτή, ευχαριστώντας τον ίδιο αλλά και τον Teller για την συνεργασία.

Μαζί λοιπόν, με την κυκλοφορία της εν λόγω καμπάνιας, η Beckham θα κυκλοφορήσει το t-shirt που περιλαμβάνει τυπωμένη την καινούργια καμπάνια πάνω του. Η τιμή του limited edition t-shirt ανέρχεται στα $150 δολάρια.

Κεντρική φωτό: victoriabeckham.comAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares