Πάμε στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι;

Μπορείς να έχεις πρώτη θέση σε όλα τα shows….

Κέλλυ Νόβακ

Αυτές τις ημέρες πραγματοποιείται η Εβδομάδα Μόδας στο Λονδίνο. Τι ωραία που θα ήταν να είμασταν εκεί ε; Και αν αφού δεν μπορούμε να πάμε στο Λονδίνο, μπορούμε τουλάχιστον να πάμε στο… Παρίσι;

Σε δύο εβδομάδες περίπου, ξεκινάει η Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι και αυτή την σεζόν, θα μπορείς να είσαι στην…. πρώτη σειρά  όλων των shows! Με την βοήθεια του TV5 Monde όλοι και όλες θα απολαύσουμε τα θαυμάσια shows των Γάλλων σχεδιαστών.

Από τις 25 Σεπτεμβρίου έως τις 3 Οκτωβρίου, το Παρίσι μετατρέπεται σε μια μεγάλη πασαρέλα με αφορμή τη νέα έκδοση της Εβδομάδας Μόδας.

Ντεφιλέ, διάσημοι σχεδιαστές, νέες τάσεις : ραντεβού στο TV5MONDE με ένα πρόγραμμα που θα μας ταξιδέψει στην καρδιά της εμβληματικής αυτής εκδήλωσης για το χώρο της Ραπτικής!

 

Christian Dior : η Γαλλία

Την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου και την Τρίτη 2 Οκτωβρίου στις 19:40

 Ως αυθεντικός πρεσβευτής της γαλλικής τέχνης του ευ ζην, και όντας σε συνεχή αναζήτηση ανανέωσης, ο εμπνευστής του New Look είναι εκείνος που δημιούργησε τη λιτή κομψότητα α λα γαλλικά.

Από τον Christian στον Dior, ανακαλύψτε τον κύριο της μόδας μέσα από τις συνεντεύξεις και τα έργα του, περνώντας από τα αγαπημένα του μέρη.

ΤΟ ΠΟΠ ΣΥΜΒΟΛΟ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ

Wax in the City

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου στις 20:40

 

Η Αφρική είναι στη μόδα και σημαία της είναι το wax, αυτό το ύφασμα που έγινε σύμβολο του πολιτιστικού συγκερασμού μίας γενιάς.

Όλο και περισσότεροι Γαλλο-Αφρικανοί στυλίστες επιλέγουν να το εντάξουν στις δημιουργίες τους. Η Γαλλο-Μπενινέζα Miss France 2014 Flora Coquerel τους ακολουθεί στην τρελή τους περιπέτεια ανά τον κόσμο.

ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΜΟΔΙΣΤΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ

Démo de Mode

Στις 12, 15, 22, 25, 26, 29 Σεπτεμβρίου και στις 2 Οκτωβρίου στις 21:15

 Με αφορμή τα παριζιάνικα ντεφιλέ, πρετ-α-πορτέ και την υψηλή ραπτική, η Viviane Blassel καλεί κάποιους σχεδιαστές να παρακολουθήσουν το ίδιο τους το ντεφιλέ και να σχολιάσουν τα έργα τους, σε έναν χώρο «σαν στο σπίτι», προσφιλή στην οικειότητα και τη συνενοχή. Αποκρυπτογράφηση της διαδικασίας της δημιουργίας...

Ώρες Ελλάδος (GMT+2)

europe.tv5monde.com

Κεντρική φωτό: instagram @parisfashionweek 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares