Skip to main content

FASHION NEWS

Αυτοπεποίθηση: Το καλύτερο look που έχεις "φορέσει" ποτέ

Με το μήνυμα «Wear Your Confidence»,οι adidas Women και τα COSMOS SPORT περνάνε το πιο σημαντικό μήνυμα της εποχής μας.


Κέλλυ Νόβακ

Τι είναι το στυλ; Ένα κομμάτι του εαυτού μας. Οι εμφανίσεις που επιλέγουμε να κάνουμε είναι μια μίνι αποκρυπτογράφησή μας. Μια αποκάλυψη (γιατί όχι;) της προσωπικότητάς μας. Και αυτό μπορούμε να το εκφράσουμε μέσα από τα looks μας.

Ιδιαίτερα στην εποχή που ζούμε, είναι αναγκαίο, οι εμφανίσεις μας να είναι «πραγματικές» και γεμάτες αυτοπεποίθηση. Φορώντας ρούχα που μας προσφέρουν άνεση και σιγουριά μπορούμε να εκφράσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Και αυτή είναι η ομορφιά της Μόδας. Με τα κατάλληλα ρούχα μπορούμε να εκφράσουμε τη θηλυκότητά μας, χωρίς κανένα δισταγμό και με απόλυτη αυτοπεποίθηση.

Αυτός πρέπει να είναι και ο δικός σου στόχος για τη νέα σεζόν, αλλά και η στάση ζωής σου!

Τα COSMOS SPORT και οι adidas Women μας παροτρύνουν, όλες, να κάνουμε το ίδιο. Το μεγαλύτερο γυναικείο community είναι εδώ για να σου δώσει την έμπνευση και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι. Για να πιστέψεις στον εαυτό σου και να ξεπεράσεις τα όριά σου. Σύμμαχός σου στο ξεκίνημα είναι και η νέα training συλλογή του brand, σχεδιασμένη για να προσφέρει μοναδική άνεση και ακαταμάχητο στυλ σε κάθε γυναίκα που θέλει να φροντίζει τον εαυτό της και να ξεχωρίζει.

Wear your confidence κι εσύ, με μια επίσκεψη στα καταστήματα COSMOS SPORT ή στο www.cosmossport.gr. Εκεί θα ανακαλύψεις τα μοναδικά adidas Bras & Tights που θα απογειώσουν την απόδοσή σου σε όποιο workout κι αν επιλέξεις, ενώ θα αναβαθμίσουν το στυλ σου για να αφήσεις το δικό σου αποτύπωμα στις προπονήσεις σου.

Όπως όλες οι adidas Women, έτσι και η Τόνια Σωτηροπούλου,  επιστρέφει στην προπονητική της ρουτίνα και αποκαλύπτει τη νέα iconic training συλλογή που τη βοηθάει να αντιμετωπίσει κάθε νέα πρόκληση στην προπόνησή της.

adidaswomexcosmosports_01.jpg 

Στις νέες προτάσεις του brand, τρία διαφορετικά Bras χαρίζουν μοναδική άνεση στα workouts σου, ακολουθώντας τη φυσική γραμμή του σώματός σου:

-All Me Bra: ελαφριά υποστήριξη και τεχνολογία που απομακρύνει την υγρασία, προσφέροντας κορυφαία άνεση και ελευθερία κινήσεων

-Don’t Rest Bra: μεσαία υποστήριξη που παράλληλα χαρίζει ένα μοναδικά θηλυκό look

-Stronger For It Bra: μέγιστη υποστήριξη και σταθερότητα που ενισχύεται με mesh επένδυση για δροσερή αίσθηση σε κάθε προπόνηση

adidaswomexcosmosports_02.jpg

Στα tights της νέας συλλογής, η adidas προτείνει τρία ολοκαίνουργια must-have που αγκαλιάζουν τη σιλουέτα, ώστε τίποτα να μην μπαίνει εμπόδιο ανάμεσα σε εσένα και την προπόνησή σου:

-Ultimate Tights: πλήρης κάλυψη, σταθερή εφαρμογή και ύφασμα που δεν αφήνει τον ιδρώτα να εμποδίσει την προπόνησή σου 

-Believe This Tights: σχεδιασμένο για απαιτητικές προπονήσεις, χαρίζοντας απόλυτη ελευθερία κινήσεων

-How We Do Tights: ύφασμα που απομακρύνει την υγρασία για απόλυτη συγκέντρωση στο στόχο σου

adidaswomexcosmosports_03.jpg 

Ανακάλυψε τη νέα συλλογή adidas Women στα καταστήματα COSMOS SPORT Κηφισιάς, Αγίας Παρασκευής και Περιστερίου αλλά και στο www.cosmossport.gr, wear your confidence, θέσε νέους στόχους στην προπόνησή σου και γίνε μέρος του πιο αυθεντικού γυναικείου community!

#adidasWomen #HereToCreate

 

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

MARVEL x SWAROVSKI: Οι αγαπημένοι μας super ήρωες συνεργάζονται με την ομορφιά του κρυστάλλου

Μια νέα συλλογή κοσμημάτων και διακοσμητικών για το σπίτι με κάθε κομμάτι εμπνευσμένο από έναν εμβληματικό χαρακτήρα της Marvel, αποτυπωμένο με εξαιρετικό savoir-faire και προσοχή στη λεπτομέρεια

FASHION NEWS

Το περιοδικό NYLON επανακυκλοφορεί και η Gwen Stafani ποζάρει στο εξώφυλλό του ως το απόλυτο grunge icon

24 χρόνια μετά το τελευταίο της εξώφυλλο για το περιοδικό που καθόρισε τα aughts

FASHION NEWS

«Με τον καιρό, η μόδα έγινε μέρος του DNA μου» Roberto Cavalli

Ένας μικρός φόρος τιμής στον σπουδαίο σχεδιαστή μόδας που πέθανε στις 12 Απριλίου 2024

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός