Skip to main content

FASHION NEWS

Seventies όλη μέρα κάθε μέρα

Όλα όσα συνέβησαν στο πρώτο fashion show της Nadia Rapti.


Κέλλυ Νόβακ

Πάντα μου άρεσαν τα ‘70s. Από το lifestyle των… Παιδιών των Λουλουδιών, την μουσική, τα μακιγιάζ και φυσικά τη μόδα. Η αισθητική της δεκαετίας μου είναι μια πολύ οικεία εικόνα και αυτή την εικόνα είδα να μεταφέρεται και στην πασαρέλα πριν λίγες ημέρες.

Που, θα με ρωτήσεις; Στο fashion show της Nadia Rapti θα σου απαντήσω! Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε λοιπόν, το πρώτο fashion show της νέας ανερχόμενης σχεδιάστριας που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες στο Art Factory.

2470snadiarapti_01.jpg

Πάντα συνεπής στην πρωταρχική της έμπνευση, η Nadia Rapti μας συστήνει κάτι καινούργιο. Μία νέα φιλοσοφία στην Ελληνική μόδα, αν θες, ορίζοντας τη θηλυκότητά και την κομψότητα που αναδεικνύει το γυναικείο δυναμισμό σε 24/7 βάση και δημιουργεί ρούχα που μπορούν να φορεθούν από το πρωί ως το βράδυ!

https://www.instagram.com/p/BpG5vs2hrBe/?taken-by=allyougr

2470snadiarapti_02.jpg Η κομψή μονοχρωμία σε λευκό και μαύρο αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι στις συλλογές της Nadia Rapti και αυτήν τη φορά εμπλουτίζεται με εντυπωσιακά μοτίβα, γήινα χρώματα και περίτεχνα floral και κεντητά prints. Το αριστοκρατικό burgundy red, τα ψηλόμεσα παντελόνια-καμπάνα, το βελούδο, το μετάξι και η γούνα αποτελούν μία διακριτική αναφορά στον vintage chic κόσμο της δεκαετίας του 1970, ενός από τα μεγαλύτερα trends της σεζόν. 2470snadiarapti_03.jpg

Κατά τη διάρκεια του catwalk, τα μοντέλα της Nadia Rapti φορούσαν χρυσά Cutler & Gross γυαλιά οράσεως από τη συλλογή του χορηγού Optical Papadiamantopoulos και εντυπωσιακά μποτάκια με χοντρό τακούνι του χορηγού Chaniotakis, ενισχύοντας το 70s theme του show, ενώ οι χορηγοί Tommy G και Michalis Anousakis Hair επιμελήθηκαν το makeup και hairstyle αντίστοιχα.

2470snadiarapti_04.jpg

Σε 70s ρυθμούς κινήθηκε και το after party, στο οποίο εμείς και όλοι οι λαμπεροί επώνυμοι καλεσμένοι χορέψαμε μέχρι αργά!

 

Σημείωση: Η ομάδα της PANSIK είχε σημαντική συμβολή στην υλοποίηση του fashion show.

Photo credits: Panorama Press & Κοσμάς Κουμιανός

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Η Kaia Gerber φωτογραφίζεται για το V Magazine στην πιο sexy εμφάνιση που την έχουμε δει

Και όσο μεγαλώνει θυμίζει όλο και περισσότερο τη μητέρα της, Cindy Crawford

FASHION NEWS

Μόδα και οικολογική ευαισθητοποίηση, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νερού

Tips για να καταναλώνεις λιγότερο νερό στη φροντίδα των ρούχων σου

Προτεινόμενα

ΠΑΙΔΙ

Οδηγός για γονείς παιδιών που ξεχωρίζουν για τις υψηλές επιδόσεις τους

Είναι σημαντικό να τους υπενθυμίζουμε συνεχώς ότι η αξία τους δεν συνδέεται αποκλειστικά με τα επιτεύγματα ή τις διακρίσεις τους.

ΤΑΞΙΔΙ

Στον παράδεισο που μπορεί να φιλοξενήσει την 3η σεζόν του The White Lotus

Αν φιλοξενήσει εσάς πάντως, σίγουρα θα περάσετε ονειρικά