Ο μινιμαλισμός στα …χέρια σου

Ένα κόσμημα = η απόλυτη αυτοπεποίθηση.

Κέλλυ Νόβακ

Ένα κόσμημα, χίλιες… «εικόνες». Μπορεί να προσφέρει εκπληκτικές «εικόνες» στην εμφάνιση μιας γυναίκας ένα κόσμημα. Όσο απλό, όσο avant garde δεν έχει σημασία. Αρκεί να σε γεμίζει με αυτοπεποίθηση και να σε κάνει να αισθάνεσαι σίγουρη για τον εαυτό σου. Και για την εμφάνισή σου φυσικά. Τα κοσμήματα της Antonia Zacharia το προσφέρουν αυτό.

Η μαγεία της γεωμετρίας και των σχημάτων αποτελεί πλούσια πηγή έμπνευσης για την Αntonia και η χειμερινή συλλογή της αποπνέει γραμμικότητα και μινιμαλισμό.

 

antoniazacharia_01.jpg Σημείο αναφοράς της συλλογής είναι ο συνδυασμός του μοντέρνου με το κλασσικό, που εν τέλει δίνει μορφή σε κοσμήματα, σχεδιασμένα με κομψότητα και προσωπικότητα, χωρίς περιττούς εντυπωσιασμούς.antoniazacharia_02.jpg 

Η νέα συλλογή της Antonia Zacharia jewelry αποδεικνύει ότι χάρη στην απαράμιλλη δεξιοτεχνία, οι αυστηρές γραμμές και  οι τέλειες συμμετρίες παίρνουν μορφή και μετατρέπονται σε ασύμμετρα σκουλαρίκια, κολιέ με διαφορετικού μήκους σειρές, δαχτυλίδια και βραχιόλια. Η συλλογή περιλαμβάνει πολλά ευέλικτα κομμάτια που μπορούν να φορεθούν είτε μόνα τους είτε συνδυάζοντάς τα μεταξύ τους.

antoniazacharia_03.jpgantoniazacharia_04.jpgantoniazacharia_05.jpg 

Λίγα λόγια για την σχεδιάστρια

Η Antonia Zacharia γεννήθηκε και ζει στην Αθήνα, σπούδασε Μarketing και Βusiness Administration στο BCA College. Παράλληλα ασχολήθηκε με τον χώρο της αργυροχρυσοχοΐας και αποφοίτησε από την ανεξάρτητη επαγγελματική σχολή αργυροχρυσοχοΐας, ΕΕΣ Galileo, πριν από τρία χρόνια. Από τότε μέχρι σήμερα ασχολείται επαγγελματικά με το κόσμημα. Η αγάπη της για το σχέδιο και το κόσμημα την οδήγησε στη δημιουργία του brand Antonia Zacharia jewelry. Η Αntonia σχεδιάζει, κατασκευάζει και εμπορεύεται κοσμήματα από χρυσό, ασήμι, γνήσιους πολύτιμους λίθους και συνθετικούς λίθους.

antoniazacharia_06.jpgantoniazacharia_07.jpg 

Η νέα συλλογή της Antonia Zacharia jewelry είναι διαθέσιμη στο Neon Raum (Λεωχάρους 17, Αθήνα).

Ακολούθησε την Antonia Zacharia στα social media

FB:  @AntoniaZachariaJewels

Instagram: @antoniazachariajewels

Κεντρική φωτό: Instagram @antoniazachariajewelsAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares