Το νέο βιβλίο της Balenciaga μας πάει backstage

Αυτό είναι το επόμενο βιβλίο για το coffee table σου.

Κέλλυ Νόβακ

Ένα coffee table που περιλαμβάνει μια στοίβα με τα καλύτερα βιβλία Μόδας είναι σημαντικό κομμάτι στην διακόσμηση ενός σπιτιού σου.

Κάθε fashion lover έχει μερικά classics πάνω σε αυτό το τραπέζι του καφέ: βιβλία με σκίτσα του Christian Dior, συλλογή με φωτογραφίες του Irvin Penn, το Savage Beauty για την ζωή του Alexander McQueen και πολλά αλλά ακόμη συγγράμματα τα οποία αφορούν ανθρώπους που έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στην ιστορία της μόδας. Τώρα στην συλλογή σου μπορείς να βάλεις και το τελευταίο βιβλίο του οίκου Balenciaga.

Ο οίκος μαζί με τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του brand Demna Gvasalia, κυκλοφορούν ένα βιβλίο που αφορά το show της Winter 2018 συλλογής.

Με τον απλό και ξεκάθαρο τίτλο “Balenciaga: Winter 18” το βιβλίο προσφέρει μια exclusive ματιά σε ακυκλοφόρητο φωτογραφικό υλικό από τα backstage αλλά και την δημιουργία της συλλογής Winter 2018 του οίκου Balenciaga.

balenciaga_book_winter18_01.jpg 

«Αυτό το show συγκεκριμένα, ακόμα και τα backstage φαινόταν σαν να λέει μια ιστορία. Συνειδητοποίησα ότι κάθε show που θα κάνω από εδώ και πέρα για τον Balenciaga θα είναι κινηματογραφικό στα όρια του concept και του στησίματος και κάθε ένα απ’ αυτά θα ήθελα να το συνοδεύω με κάποιο αναμνηστικό, κάτι που σε βάζει μέσα στο show και την προετοιμασία του» Demna Gvasalia

balenciaga_book_winter18_02.jpg 

Το βιβλίο περιλαμβάνει από σκίτσα μέχρι και φωτογραφίες από τα fittings και φυσικά τις πρόβες λίγο πριν το show. Οι αποκλειστικές φωτογραφίες των Johnny Dufort Pierre Ange Carlotti που ήταν οι μόνοι φωτογράφοι που είχαν πρόσβαση στα backstage του show προσφέρουν εντυπωσιακές φωτογραφίες γεμάτες με φωσφοριζέ χρώματα δίνοντας αυτό το έξτρα funky και «περίεργο» twist στο βιβλίο –κάτι που χαρακτηρίζει και το brand εξάλλου.

balenciaga_book_winter18_03.jpg

«Ένα show είναι μια εμπειρία και αυτό το βιβλίο είναι ο τρόπος για να το θυμάται κανείς», δήλωσε ακόμη ο Gvasalia.

balenciaga_book_winter18_04.jpg 

To βιβλίο είναι διαθέσιμο στο balenciaga.com

Φωτος: Balenciaga.com 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares