Η Beyoncé κυκλοφορεί νέο merch για τις γιορτές

Η νέα σειρά ρούχων έχει το όνομα “Holidayoncé”.

Κέλλυ Νόβακ

Αφού κυκλοφόρησε μια capsule σειρά ρούχων για την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου και μια συλλογή σε συνεργασία με τον οίκο Balmain, μετά την επική της performance στο Coachella, η queen Bey ξαναχτυπά!

Η Beyoncé θα κυκλοφορήσει λοιπόν, μια εορταστική συλλογή merch ρούχων για τα Χριστούγεννα. Όπως και με την σειρά του Αγ. Βαλεντίνου που είχε το έξυπνο όνομα “Bey Mine”, έτσι και αυτή δημιουργεί ένα ενδιαφέρον λογοπαίγνιο. Με το όνομα “Holidayoncé” η εορταστική συλλογή merchandise ρούχων, θα περιλαμβάνει graphic t-shirts, φόρμες, σορτς αλλά και αξεσουάρ όπως πλεκτά κασκόλ, καρφίτσες, κούπες μέχρι και χαρτί περιτυλίγματος για τα χριστουγεννιάτικα δώρα!

Οι φαν της Beyoncé μπορούν να προμηθευτούν την συλλογή “Holidayoncé” στο επίσημο site της σταρ. Οι τιμές των προϊόντων ξεκινούν από τα 10 μέχρι και τα 80 δολάρια.

beyholidaycollection_01.jpgbeyholidaycollection_02.jpgbeyholidaycollection_03.jpgbeyholidaycollection_04.jpgbeyholidaycollection_05.jpgbeyholidaycollection_06.jpgbeyholidaycollection_07.jpgbeyholidaycollection_08.jpgbeyholidaycollection_09.jpgbeyholidaycollection_10.jpg

Φωτογραφίες από: instagram @beyonce & beyonce.comAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares