Η Louis Vuitton σχεδιάζει το πιο ακριβό επιτραπέζιο παιχνίδι

Στοίβαξε όλα σου τα… ευρώ σε αυτό το παιχνίδι

Κέλλυ Νόβακ

Την προηγούμενη εβδομάδα, η Louis Vuitton παρουσίασε την FW’19 συλλογή, στα πλαίσια της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι για τις ανδρικές συλλογές.

Ανάμεσα στις εκπληκτικές δημιουργίες που παρουσίασε ο Virgil Abloh (Καλλιτεχνικός Διευθυντής της LV για την κατηγορία menswear) για τον γαλλικό οίκο (glow-in-the-dark αποσκευές, unisex τσάντες χειρός κ.ά.) ο ευρηματικός σχεδιαστής δημιούργησε ένα αντικείμενο που δεν χρειαζόμαστε, αλλά θέλουμε πολύ να αποκτήσουμε, παρόλα αυτά.

Το δικό του ‘FW JENGA’ παρουσίασε ο σχεδιαστής, πηγαίνοντας τα επιτραπέζια παιχνίδια σε άλλο… level! Σίγουρα αυτό δεν είναι ένα Jenga παιχνίδι όπως όλα τ’ άλλα.

Εκτός από το γεγονός ότι υπάρχουν μεταλλικά ενθέματα σε κάθε κομμάτι, αυτά έχουν κατασκευαστεί από plexiglass, ενώ έχουν τυπωμένα επάνω τους το LV μονόγραμμα.

Το καλύτερο; Το κόστος του παιχνιδιού! Μπορεί κανείς να αγοράσει το παιχνίδι στην προνομιακή τιμή των 1.200 δολαρίων! Ναι, καλά διάβασες. Αν σκεφτείς λοιπόν, ότι το εν λόγω επιτραπέζιο έχει 54 κομμάτια, τότε υπολόγισε ότι κάθε ένα κοστίζει σχεδόν 22 δολάρια, όσο δηλαδή κοστίζει (σε δολάρια) ένα κανονικό Jenga.

Με λίγα λόγια, αν δεν είναι συλλέκτης σπάνιων επιτραπέζιων παιχνιδιών ή αν δεν ξέρεις που να ξοδέψεις τα λεφτά σου, τότε αυτή ίσως να είναι η τέλεια αγορά για εσένα.

Παρόλα αυτά, και παρόλο το απίστευτο κόστος του Louis Vuitton ‘FW JENGA’, είμαστε σίγουροι ότι σύντομα θα βγει sold out, όταν κυκλοφορήσει μέσα στους επόμενους μήνες.

Κεντρική φωτό: Instagram @ jshi809About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares