Skip to main content

FASHION NEWS

Η Louis Vuitton σχεδιάζει το πιο ακριβό επιτραπέζιο παιχνίδι

Στοίβαξε όλα σου τα… ευρώ σε αυτό το παιχνίδι


Κέλλυ Νόβακ

Την προηγούμενη εβδομάδα, η Louis Vuitton παρουσίασε την FW’19 συλλογή, στα πλαίσια της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι για τις ανδρικές συλλογές.

Ανάμεσα στις εκπληκτικές δημιουργίες που παρουσίασε ο Virgil Abloh (Καλλιτεχνικός Διευθυντής της LV για την κατηγορία menswear) για τον γαλλικό οίκο (glow-in-the-dark αποσκευές, unisex τσάντες χειρός κ.ά.) ο ευρηματικός σχεδιαστής δημιούργησε ένα αντικείμενο που δεν χρειαζόμαστε, αλλά θέλουμε πολύ να αποκτήσουμε, παρόλα αυτά.

Το δικό του ‘FW JENGA’ παρουσίασε ο σχεδιαστής, πηγαίνοντας τα επιτραπέζια παιχνίδια σε άλλο… level! Σίγουρα αυτό δεν είναι ένα Jenga παιχνίδι όπως όλα τ’ άλλα.

Εκτός από το γεγονός ότι υπάρχουν μεταλλικά ενθέματα σε κάθε κομμάτι, αυτά έχουν κατασκευαστεί από plexiglass, ενώ έχουν τυπωμένα επάνω τους το LV μονόγραμμα.

https://www.instagram.com/p/Bsz48RBAt5r/?utm_source=ig_embed

Το καλύτερο; Το κόστος του παιχνιδιού! Μπορεί κανείς να αγοράσει το παιχνίδι στην προνομιακή τιμή των 1.200 δολαρίων! Ναι, καλά διάβασες. Αν σκεφτείς λοιπόν, ότι το εν λόγω επιτραπέζιο έχει 54 κομμάτια, τότε υπολόγισε ότι κάθε ένα κοστίζει σχεδόν 22 δολάρια, όσο δηλαδή κοστίζει (σε δολάρια) ένα κανονικό Jenga.

Με λίγα λόγια, αν δεν είναι συλλέκτης σπάνιων επιτραπέζιων παιχνιδιών ή αν δεν ξέρεις που να ξοδέψεις τα λεφτά σου, τότε αυτή ίσως να είναι η τέλεια αγορά για εσένα.

Παρόλα αυτά, και παρόλο το απίστευτο κόστος του Louis Vuitton ‘FW JENGA’, είμαστε σίγουροι ότι σύντομα θα βγει sold out, όταν κυκλοφορήσει μέσα στους επόμενους μήνες.

Κεντρική φωτό: Instagram @ jshi809

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

FASHION NEWS

«Stay Authentic»: Η νέα καμπάνια της Kappa για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι ’24 είναι εδώ

Στην καμπάνια κυριαρχεί η καθαρότητα και το λευκό χρώμα που «αγκαλιάζει» τη δυναμική κίνηση των χορευτών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.