Skip to main content

FASHION NEWS

To Aztrek ξαναχτυπά

Ε, ναι, τι περίμενες;


Κέλλυ Νόβακ

Αν νόμιζες ότι η μόδα των ‘90s έχει ξεπεραστεί, μάλλον δεν είδες τα νέα releases της Reebok. Το brand γνωρίζει πολύ καλά την αισθητική της δεκαετίας και αυτό αντικατοπτρίζεται στις δημιουργίες του ξεκάθαρα. Τόσο που ακόμα και τα ‘90s να μην σου αρέσουν, βλέποντας τις συλλογές του brand, γρήγορα αλλάζεις γνώμη. Δεν είσαι η μόνη. Και σε εμένα συμβαίνει το ίδιο εξάλλου. Ειδικά, όταν είδαν τους δύο νέους συνδυασμούς χρωμάτων Aztrek (μετά την πρώτη επανέκδοση που έγινε τον Ιούλιο του 2018).

Για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι '19, η Reebok κάνει μια βουτιά στα εμβληματικά αρχεία των Aztrek για να φέρνει ξανά στο προσκήνιο τους συνδυασμούς CRUSHED COBALT/SOLAR YELLOW και PINK FUSION/URBAN VIOLET συνδυάζοντας αριστοτεχνικά τη ζωηρή μόδα των 90ς με το σύγχρονο στιλ του δρόμου.

aztrek_newcolorways_01.jpg 

Τα Aztrek σχεδιάστηκαν για πρώτη φορά το 1993 από το θρυλικό designer Christian Tresser και χαρακτήρισαν μια ολόκληρη δεκαετία με το προηγμένο heel technology Hexalite και την ενδιάμεση σόλα EVA που εξασφάλιζαν εξαιρετική άνεση και απορρόφηση κραδασμών. Καθώς εκείνη την εποχή ο Tresser έκανε τα πρώτα του βήματα στον χώρο, κατόρθωσε να προσεγγίσει την καινοτομία από μια διαφορετική σκοπιά.

aztrek_newcolorways_02.jpg 

«Δεν είχα μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή παπουτσιών και πιστεύω ότι είναι όμορφο να μην περιορίζεσαι από συγκεκριμένα όρια. Μερικές φορές αυτή η προσέγγιση δίνει μια φρεσκάδα στα πράγματα. Είναι πραγματικά ωραίο για κάποιον, μπαίνοντας σε μια δουλειά, να μην εγκλωβίζεται στους παραδοσιακούς περιορισμούς», δηλώνει ο Christian Tresser

aztrek_newcolorways_03.jpg Αυτή είναι η στάση που χαρακτηρίζει τα Aztrek και πυροδοτεί το πάθος. Συνδυάζοντας την τεχνολογία με την υφή, τα Aztrek αντέχουν στον χρόνο χάρη στις πρωτότυπες λεπτομέρειές τους, όπως τα δικτυωτά μικρο-σουέτ τμήματα και η κινητική ενδιάμεση σόλα που παίρνει το σχήμα του ποδιού. Δεν είναι περίεργο που όσο αλλάζουν κάποια πράγματα, τόσο παραμένουν τα ίδια; aztrek_newcolorways_04.jpg 

Θέλεις να ρίξεις μια ματιά; Μέρος της καμπάνιας σε υψηλή ανάλυση και προϊοντικές φωτογραφίες βρίσκονται επισυναπτόμενες.

Παγκόσμια διάθεση στις 24 Ιανουαρίου 2019, στην τιμή των 90€ στο reebok.gr και σε επιλεγμένα καταστήματα.

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

FASHION NEWS

«Stay Authentic»: Η νέα καμπάνια της Kappa για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι ’24 είναι εδώ

Στην καμπάνια κυριαρχεί η καθαρότητα και το λευκό χρώμα που «αγκαλιάζει» τη δυναμική κίνηση των χορευτών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.