Ένα fashion show σαν παραμύθι...

 Η Σήλια Κριθαριώτη παρουσίασε τη Συλλογή Celia Kritharioti Couture Spring Summer 2019 «Cirque des Couleurs» στο κατάμεστο Ζάππειο.

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου

Ο σκοπός της συγκεκριμένης εκδήλωσης ήταν η παρουσίαση του έργου του ΜΑΝΑ με τη συμπλήρωση ενός χρόνου λειτουργίας καθώς και η δημιουργία ενός δικτύου ευαισθητοποίησης που θα ενισχύσει αυτή την προσπάθεια, δίνοντας έμφαση στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες με καρκίνο στο να συνεχίσουν τη ζωή τους φυσιολογικά, κατά τη διάρκεια και μετά τη νόσο.

 

celiakritharioti_14_2_2019_0_22_26_58.jpg 

Η κύρια έμπνευση ήρθε από τον πολύχρωμο κόσμο αλλά και την αισιοδοξία του τσίρκου. Χρώματα όπως έντονο πορτοκαλί, παστέλ ροζ, φλογερό κόκκινο, rose indien, σιέλ και κίτρινο, πρωταγωνίστησαν δίπλα σε δημιουργίες από μεταξωτό ταφτά σε φλούο χρώματα, μεταξωτό τούλι που δημιουργεί ψευδαισθήσεις αλλά και φίνες δαντέλες που κάθε γυναίκα αγαπά.

 

celiakritharioti_14_2_2019_0_22_44_323.jpg

 

Χειροποίητα κρόσια από πολύτιμους λίθους αλλά και φτερά στρουθοκαμήλου χαρίζουν ονειρεμένη κίνηση, ενώ μια από τις πιο σημαντικές παρακαταθήκες του Οίκου που από το 1906 δημιουργεί μόδα στην Ελλάδα, το χειροποίητο κέντημα, τούτη τη σεζόν βρίσκει εφαρμογή σε μακριά φορέματα, catsuits αλλά και mini δημιουργίες με leggings.

 

celiakritharioti_14_2_2019_0_24_20_448.jpg

 

To make up των μοντέλων επιμελήθηκε η MAC με την MAC make up artist Μαρία Νικολουδάκη, τα μαλλιά ο Τρύφωνας Σαμαράς αλλά και Τέλης Κίκερης Hair & Beauty. O Tsakiris Mallas προσέφερε τον καμβά για να δημιουργήσει η Σίλια Κριθαριώτη τα παπούτσια στα χρώματα της Συλλογής.

 

  celiakritharioti_14_2_2019_0_24_55_704.jpg  

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares