Skip to main content

FASHION NEWS

Αν είσαι λάτρης του online shopping... θα ενθουσιαστείς!

Η καινοτομία που έλειπε από τον χώρο της μόδας όσον αφορά τις διαδικτυακές αγορές


Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου

Μία νέα άφιξη... Το GLAMI.gr μόλις έφτασε στην Ελλάδα! Ένας κορυφαίος digital προορισμός για τα fashion e-shops και τους λάτρεις της μόδας. Μία διαδικτυακή πλατφόρμα όπου το shopping μετατρέπεται σε διασκεδαστική, γρήγορη και εξαιρετικά αποτελεσματική εμπειρία. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να συστήσουμε το www.GLAMI.gr, τη μηχανή αναζήτησης που συνδυάζει τη μόδα με την τεχνολογία δημιουργώντας τον πιο εύχρηστο online κατάλογο αγορών.

Το GLAMI δημιουργήθηκε το 2013 στην Τσεχία και έφτασε πολύ γρήγορα να αποτελεί συνώνυμο του online shopping. Σήμερα, λειτουργεί σε 13 διαφορετικές χώρες και προσφέρει τις υπηρεσίες του σε περισσότερα από 4.000 e-shops μόδας. Πλέον, μιλάει ελληνικά!  

GLAMI_Prague_Offices (2).jpg


Στην Ελλάδα, μετά την εξαγορά του Ntynomai.gr, το GLAMI κατάφερε, σε σύντομο χρονικό διάστημα, να συμπεριλάβει κορυφαία fashion e-shops, εξασφαλίζοντάς τους χιλιάδες πωλήσεις μέσα από τις σελίδες του και την αποτελεσματική προώθηση του καταλόγου του στο ευρύ κοινό. Tο GLAMI εμπιστεύονται ήδη τα περισσότερα αγαπημένα ελληνικά e-shops όπως τα Celestino.gr και MyShoe.gr. 

«Στο ελληνικό ίντερνετ εντοπίζεται μία τεράστια, σχεδόν αχανής προσφορά ρούχων και υποδημάτων από εκατοντάδες e-shops καθιστώντας χρονοβόρο τη διαδικασία επιλογής.      Στο GLAMI έχουμε πετύχει να συγκεντρώσουμε χιλιάδες μάρκες και προϊόντα ώστε με λίγα μόνο clicks  να ανακαλύπτει κανείς αυτό που πραγματικά ψάχνει. Όραμά μας είναι να δημιουργήσουμε τον απόλυτο digital προορισμό για τη μόδα. Στόχος μας για το 2019 είναι οι πωλήσεις μέσω του www.GLAMI.gr να ξεπεράσουν τα 10 εκ. ευρώ σε αξία» δηλώνει ο Χαρίδημος Σπινθάκης, Business Development Manager του GLAMI για την Ελλάδα.

GLAMI_Prague_Offices.jpg 

Τα κεντρικά γραφεία του GLAMI, στην Πράγα, σχεδιάστηκαν με βάση το DNA του brand: fun, pop & με υψηλή αισθητική. Εκεί βρίσκονται στελέχη από την Ελλάδα, από την πρώτη στιγμή λειτουργίας του Glami.gr, όπου σε συνεργασία με τους fashion specialists στην Αθήνα στοχεύουν στην αναβάθμιση του online fashion shopping στη χώρα μας. 
Ένα αποδεδειγμένο success story σε 13 χώρες, το GLAMI είναι το ιδανικό κανάλι για να αναδειχτούν τα e-shops μόδας αλλά και για να μένουν απόλυτα ικανοποιημένοι με τις αγορές τους οι επισκέπτες. 

 

GLAMI_Prague_Offices (3).jpg

 

 

 

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Ο οίκος Missoni επιστρέφει στις ρίζες του και παρουσιάζει τη συλλογή Kaleidoscopica

Ο Ιταλικός οίκος παρουσιάζει μια συλλογή ατελείωτων συνδυασμών για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2024

FASHION NEWS

Η Kaia Gerber φωτογραφίζεται για το V Magazine στην πιο sexy εμφάνιση που την έχουμε δει

Και όσο μεγαλώνει θυμίζει όλο και περισσότερο τη μητέρα της, Cindy Crawford

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.