Νέος Creative Director για τον Salvatore Ferragamo

Aναλαμβάνει τη σχεδιαστική ευθύνη τόσο της ανδρικής όσο και της γυναικείας συλλογής

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου

Το Διοικητικό Συμβούλιο της  Salvatore Ferragamo S.p.A., μητρικής εταιρίας του Ομίλου Salvatore Ferragamo, μιας από τις κορυφαίες εταιρίες ειδών πολυτελείας στον κόσμο, αποφάσισε στο Διοικητικό Συμβούλιο της 21ης Φεβρουαρίου υπό την προεδρία του Ferruccio Ferragamo, το διορισμό του Paul Andrew ως Creative Director του οίκου Salvatore Ferragamo. 

Ο Paul Andrew εντάχθηκε στο δυναμικό της εταιρίας τον Σεπτέμβριο του 2016 ως Καλλιτεχνικός Διευθυντής της γυναικείας σειράς υποδημάτων και ένα χρόνο αργότερα προήχθη στη θέση του Δημιουργικού Διευθυντή της γυναικείας συλλογής. Με τον τελευταίο του διορισμό, ο Andrew αναλαμβάνει τη σχεδιαστική ευθύνη τόσο της ανδρικής όσο και της γυναικείας συλλογής του διάσημου Ιταλικού οίκου.   

Ο Guillaume Meilland παραμένει Διευθυντής Σχεδιασμού της ανδρικής σειράς ενδυμάτων και αναλαμβάνει επίσης τη θέση του Studio Director, όντας πλέον υπεύθυνος συντονισμού της ανάπτυξης όλων των κατηγοριών προϊόντων του οίκου υπό την ηγεσία του Creative Director.

 Η ολοκληρωμένη συλλογή Salvatore Ferragamo διατίθεται στις Salvatore Ferragamo boutiques (City Link, Σταδίου 4, Αθήνα | Golden Hall, Λεωφόρος Κηφισίας 37Α, Μαρούσι

 

Σχετικά με τη Salvatore Ferragamo S.p.A. Η Salvatore Ferragamo S.p.A., μητρική εταιρία του Ομίλου Salvatore Ferragamo, ενός από τους κορυφαίους ομίλους παγκοσμίως στην αγορά των ειδών πολυτελείας, με ιστορία που ανατρέχει στο 1927, δραστηριοποιείται στη δημιουργία, παραγωγή και πώληση υποδημάτων, δερμάτινων ειδών, ενδυμάτων και αξεσουάρ, καθώς και γυναικείων και ανδρικών αρωμάτων. Οι δημιουργίες Salvatore Ferragamo αποτελούν την τέλεια εναρμόνιση του στυλ, της δημιουργικότητας και της καινοτομίας με την ανεκτίμητη κληρονομιά, την ποιότητα και την τεχνική επιδεξιότητα, στοιχεία άρρηκτα συνδεδεμένα με την “Made in Italy» φιλοσοφία. Σήμερα, ο Όμιλος Salvatore Ferragamo απασχολεί περίπου 4.000 εργαζόμενους και διαθέτει 672 καταστήματα αποκλειστικής πώλησης, αποτελώντας ηγέτιδα δύναμη στην αγορά της Ευρώπης, της Αμερικής και της Ασίας. About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares