Έχει γενέθλια και... μας κάνει δώρα

Happy birthday Hello Kitty!

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου

Όταν η Hello Kitty εμφανίστηκε πρώτη φορά το 1974, λίγοι μπορούσαν να φανταστούν ότι θα συνεργαζόταν με μερικές από τις πιο διάσημες εταιρείες στο κόσμο, μπαίνοντας σε νέες, αναπάντεχες συνεργασίες χρόνο με το χρόνο και ανακαλύπτοντας κάθε πιθανή κατηγορία προϊόντων: από στολές έως παιχνίδια, καφέδες και αυτοκίνητα.H Tezenis, το underwear, pyjama και clothing brand, γιορτάζει την επέτειο του πιο αγαπημένου made in Japan χαρακτήρα του 20ου αιώνα, με μια ιδιαίτερη συλλογή που απευθύνεται εξίσου στις γυναίκες και τα κορίτσια κάθε ηλικίας.

1.jpg2.jpg 


Η Hello Kitty έκανε την πρώτη της εμφάνιση σε ένα βινύλ πορτοφόλι το 1974.
Με την πάροδο του χρόνου έχει γίνει ένας από τους πιο μοναδικούς και ενδιαφέροντες χαρακτήρες στον κόσμο, ένα social icon που αγγίζει τις καρδιές των κοριτσιών κάθε ηλικίας, σε όλο τον κόσμο κι εμπνέει ακόμα και σχεδιαστές και καλλιτέχνες.

Με πιτζάμες, σουτιέν, σλιπάκια και ρούχα, όπως τα branded sweatshirts, η Tezenis δημιούργησε μια συλλογή που θα φορεθεί στις πιο παιχνιδιάρικες στιγμές της νέας σεζόν. Κύριο θέμα της συλλογής αποτελεί το αγαπημένο πρόσωπο της μικρής ηρωίδας από την Ιαπωνία, με το χαρακτηριστικό κόκκινο φιογκάκι πάνω από το αριστερό αυτάκι της.

 

4.jpgAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares