Ο Tom Ford γίνεται πρόεδρος;

Ο καταξιωμένος σχεδιαστής φέρεται να είναι ο επικρατέστερος νέος πρόεδρος του Συμβουλίου Σχεδιαστών Μόδας της Αμερικής (CFDA).

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου

Το Συμβούλιο Σχεδιαστών Μόδας της Αμερικής (Council of Fashion Designers of America) συνέρχεται την ερχόμενη Τρίτη για να αποφασίσει εάν ο Tom Ford θα διαδεχθεί τη Diane von Furstenberg στην προεδρία του οργανισμού, αναφέρει το WWD, επικαλούμενο ενημερωμένες για το θέμα πηγές. Προς το παρόν δεν υπάρχουν σχόλια από το CFDA.

Ως διευθυντής δημιουργικού του Gucci, ο Αμερικανός σχεδιαστής μόδας αναγέννησε το brand από τις στάχτες τη δεκαετία του 1990. Έχει επίσης διαδραματίσει κεντρικό ρόλο στην ανάπτυξη του ομίλου Gucci και στη συνένωση δυνάμεων με την Pinault-Printemps-Redoute, από την οποία αργότερα προέκυψε ο Kering, ένας από τους μεγαλύτερους ομίλους ειδών πολυτελείας στον κόσμο. Από το 2006 ο Φορντ αφιερώθηκε στο δικό του brand. ο Tom Ford έχει επίσης εδραιωθεί ως σκηνοθέτης κινηματογραφικών ταινιών. Σκηνοθέτησε το «A Single Man» το 2009 και το Nocturnal Animals το 2016, ταινίες που ήταν υποψήφιες για Όσκαρ.

 

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares