Μία μοναδική running εμπειρία

Ο στόχος των 21χλμ ενέπνευσε 21 κορίτσια των adidasRunnersAthens να ξεπεράσουν τον εαυτό τους!

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου

Οι adidas TWENTY:ONE απέδειξαν ότι με την κατάλληλη έμπνευση και ολοκληρωμένη καθοδήγηση, μπορούν να κατακτήσουν τους προσωπικούς τους στόχους στα μεγαλύτερα runningevents. Ο κοινός στόχος να τρέξουν για πρώτη φορά τα 21χλμ ή να σπάσουν το προσωπικό τους ρεκόρ, ένωσε 21  κορίτσια των adidas Runners Athens, σε  μία exclusive running εμπειρία, που επαναπροσδιόρισε το running και απογείωσε τον γυναικείο δυναμισμό.

https://www.youtube.com/watch?v=se02rTC76nE&feature=youtu.be

 

Μέσα από την πιο ολιστική εμπειρία προετοιμασίας, που διήρκησε περίπου 1,5 μήνα η κλειστή ομάδα των adidas TWENTY:ONE ξεπέρασε κάθε προσδοκία στον φετινό Ημιμαραθώνιο της Αθήνας, αποδεικνύοντας ότι το πάθος και η αφοσίωση επιβραβεύονται με τον καλύτερο τρόπο. Ανεξάρτητα από το running level τους, τα 21 κορίτσια των adidas Runners Athens, ανταποκρίθηκαν στην «πρόκληση»του community και ακολούθησαν το ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα προετοιμασίας με αποκλειστικά sessions, προκειμένου να πετύχουν τον στόχο των 21χλμ την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019.

1 (1).jpg 1.jpg

 

Η ολιστική προσέγγιση περιλάμβανε running sessions υπό την καθοδήγησητων Running Coaches Δήμο Χρονόπουλο και Ζήση Πετσόπουλο, exclusive guidance από τους Captains των adidas Runners Athens, Γρηγόρη Σκουλαρίκη και Ντενίζ Δημάκη. Προπονήσεις ενδυνάμωσης υπό την καθοδήγηση των Strength Coaches, Βαγγέλη Ζαρουχλιώτη και Γιώργο Δανιήλ, μια σειρά από exclusiveyoga, mobility & pilates workouts καθώς και Nutrition & Medicalsessions, υπό την επίβλεψη της Nutrition Coach, Χαράς Σκουλαρίκη, και του MedicalCoach, Αναστάσιου Μαργαρίτη.

1 (3).jpg

 

Η adidas ambassador, Ευαγγελία Τσιορλίδα, θέλοντας να ενθαρρύνει ακόμη περισσότερο τις adidas TWENTY:ONE να πετύχουν τον στόχο τους, ενώθηκε με την ομάδα, απόλαυσε μαζί τους τις dedicated προπονήσεις και έκανε πραγματικότητα και το δικό της όνειρο, να τρέξει τον  πρώτο της Ημιμαραθώνιο. Κατά την διάρκεια της προετοιμασίας τους, οι adidasTWENTY:ONE έζησαν όμορφες αλλά και πιο challenging στιγμές, «δέθηκαν» μεταξύ τους και στήριξαν η μία την άλλη. Με κέφι και θετική διάθεση, παρέμειναν πιστές στον στόχο τους και στήθηκαν στην γραμμή εκκίνησης του αγώνα με πείσμα και αυτοπεποίθηση. Σε όλα τα κορίτσια των adidas TWENTY:ONE αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!

Μην ξεχνάς ότι οι adidas Runners Athens συνεχίζουν δυναμικά τις προπονήσεις τους και είναι έτοιμοι για νέες running εμπειρίες. Δες αναλυτικά το εβδομαδιαίο πρόγραμμα, διάλεξε το session που σε ενθουσιάζει περισσότερο και κάνε δωρεάν την εγγραφή σου στο adidas.gr/adidasrunners ή στο Runtasticapp, κάνοντας join στο Group των adidas Runners Athens. Ραντεβού στο adidas Runbase (Πετμεζά & Φαλήρου 16, Αθήνα).

1 (2).jpg 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares