Για ισχυρές γυναίκες...

...που δεν φοβούνται να επιδείξουν το δικό τους στιλ! 

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου

Aμάνικα τοπ, αθλητικά bra, hoodies, σορτς, κολάν, παντελόνια και άλλα, προσφέροντας όλα όσα χρειάζεται κανείς για το γυμναστήριο αλλά και έξω από αυτό. Η εντυπωσιακή λογοτύπηση, τα έντονα χρώματα, τα τολμηρά γραφικά και τα σύγχρονα κοψίματα είναι μόνο μερικά από τα στοιχείς της νέας συλλογής της Reebok.

Η Jourdan Dunn, ίνδαλμα της μόδας αλλά ταυτόχρονα και επιχειρηματίας που έχει κερδίσει τη δική της ξεχωριστή θέση στο street style και την κουλτούρα του, είναι ο ιδανικός σύμμαχος για να υποστηρίξει τη συλλογή: είναι διάσημη για το ότι τιμά τη γυναικεία ανεξαρτησία και τη δημιουργική έκφραση αλλά και γιατί υποστηρίζει την ατομικότητά της, προσπαθώντας διαρκώς να εμπνεύσει και τις άλλες γυναίκες να κάνουν το ίδιο.

 

jourdan-dunn-reebok-campaign-ss19.jpg 

Σχολιάζοντας την καμπάνια, η Jourdan είπε: “Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη που συνεργάζομαι με μια μάρκα όπως η Reebok, η οποία για δεκαετίες έχει επιδείξει μια ακλόνητη δέσμευση απέναντι στις γυναίκες. Η νέα καμπάνια δείχνει το πώς μπλέκονται μεταξύ τους η μόδα, το fitness, η ανεξαρτησία και η ατομικότητα, όλα αυτά δηλαδή με τα οποία είμαι ιδιαίτερα παθιασμένη. Στόχος της είναι να ενθαρρύνει τις γυναίκες να συνδυάζουν εμπειρίες και πράγματα, να κατακτούν το δικό τους στιλ και να μην φοβούνται να είναι ο πιο αληθινός τους εαυτός. Για μένα, αυτού του είδους η αυτοπεποίθηση ξεκινά μέσα στο γυμναστήριο και επεκτείνεται σε κάθε πλευρά της ζωής μου. Η ουσία είναι να πιστεύεις στον εαυτό σου και να δημιουργείς την ενέργεια που χρειάζεται για να καταφέρεις το αδύνατο”.

Σχεδιασμένη από τη Morgen Kohn, η σύγχρονη αυτή συλλογή έχει τολμηρά, τυπωμένα γραφικά με πληθωρικό στιλ, ενώ είναι αρκετά ευέλικτη ώστε να προσαρμόζεται στον τρόπο ζωής της γυναίκας. Μιλώντας για τη συλλογή, η Kohn είπε: “Εμπνευσμένη από τολμηρά στοιχεία που χαρακτηρίζουν την κληρονομιά της Reebok, η συλλογή είναι ξεκάθαρα σύγχρονη. Βρίσκεται εκεί ακριβώς όπου η δουλειά συναντά την άσκηση και ο αθλητισμός συναντά το στιλ”.

Η νέα γυναικεία συλλογή λανσάρεται στις 14 Μαρτίου και θα διατίθεται σε μεγάλη γκάμα μεγεθών (από XXS μέχρι XXL) στο reebok.com.

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares