Η adidas καλωσορίζει με ενθουσιασμό την Beyoncé!

Η Beyoncé έρχεται στην adidas με στόχο την ανάδειξη της δημιουργικότητας και των κοινωνικών αξιών, με έμφαση στη γυναίκα

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου

Η διάσημη τραγουδίστρια Beyoncé,  θα είναι δημιουργικός συνεργάτης της adidas. Μαζί, θα παρουσιάσουν μια νέα sport & athleisure σειρά παπουτσιών και ρούχων καθώς και το επαναλανσάρισμα του brand της Beyoncé, Ivy Park 

Στόχος της συνεργασίας είναι να φέρει στο προσκήνιο τη νέα γενιά δημιουργών, αλλά και μια σειρά αξιών, όπως η σημασία της συνεργασίας, της συνιδιοκτησίας της δημιουργίας αλλά και της ανάδειξης γυναικών ηγετών. 

 


 
«Για εμένα αυτή είναι μια συνεργασία ζωής», δήλωσε η Beyoncé. «Η adidas έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία στην ώθηση της δημιουργικότητας σε νέα όρια. Μοιραζόμαστε μια φιλοσοφία, όπου η δημιουργικότητα, η ανάπτυξη και η κοινωνική υπευθυνότητα βρίσκονται στο πρώτο πλάνο της επιχειρηματικότητας. Ανυπομονώ για το re-launch και την επέκταση της Ivy Park σε μια πραγματικά παγκόσμια κλίμακα, σε συνεργασία με έναν αποδεδειγμένα δυναμικό ηγέτη του κλάδου».

Η συνεργασία adidas x Beyoncé θέλει να εμπνεύσει νέους καλλιτέχνες και δημιουργούς, να σπάσει τα στεγανά και να ξεπεράσει τα στερεότυπα του γυναικείου αθλητικού ρουχισμού. Αποτέλεσμά της θα είναι η δημιουργία συναρπαστικών νέων προϊόντων – από performance μέχρι lifestyle – και ενός μοναδικού προγράμματος για την ενδυνάμωση αθλητών, και δημιουργών κάθε κοινωνικού background.
 

 

beyonce.jpg

 


 

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares