Μόδα... από το φεγγάρι!

1969-2019: Ο κόσμος προετοιμάζεται να γιορτάσει την 50η επέτειο της ανθρώπινης παρουσίας στο φεγγάρι στις 20 Ιουλίου

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου

Mαζί της και το ιταλικό brand ρούχων PINKO. Δε θα μπορούσε να λείψει από αυτόν τον εορτασμό, εξυμνώντας το space trend με μια capsule collection για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2019 αφιερωμένη σε αυτό το γεγονός. To DNA της PINKO είναι ένα ζωτικό στοιχείο της συλλογής Space Program που απεικονίζει μια ηρωίδα που η ειρωνική της προσέγγιση στην πραγματικότητα και η μοναδικότητά της την κάνουν την αληθινή γυναίκα PINKO.

20190313_PINKO_01_0317.jpg

 

Είναι μια καθημερινή ηρωίδα σε ό,τι και αν κάνει, που κινείται ανάμεσα σε καριέρα, οικογένεια και αμέτρητες άλλες υποχρεώσεις, χωρίς να θυσιάζει την εμφάνισή και την ομορφιά της. Η μοντέρνα ηρωίδα της PINKO ξέρει πώς να υπογραμμίζει τη γυναικεία της γοητεία ακόμα και σε ένα εξαιρετικά υπερρεαλιστικό σκηνικό, όπως το Space Program. 

 

20190313_PINKO_01_0206.jpg20190313_PINKO_02_0053.jpg 

Η ηρωίδα της PINKO είναι η πρωταγωνίστρια της capsule συλλογής: μια ζωηρή εξερευνήτρια του γαλαξία με vintage αέρα εμπνευσμένο από την περίοδο Space Age μέσω των illustrations καλλιτεχνών όπως οι Lawrence Sterne Stevens και MC Wolfman. Τα ευφάνταστα prints των ρούχων αναδημιουργούν τον κόσμο, επαναφέροντας στη μνήμη γαλαξίες και πλανήτες που σχεδιάστηκαν ιδικά για το κάθε item. Η ιριδίζουσα λάμψη και τα ποικίλα υφάσματα είναι η ενδυμασία statement της PINKO γυναίκας, πάνω στην ώρα της προσγείωσής της στο φεγγάρι.

20190313_PINKO_05_0014.jpg 

Η Space Program Capsule Collection Άνοιξη-Καλοκαίρι 2019 περιλαμβάνει ένα φόρεμα διαθέσιμο σε δύο επιλογές, μια mini φούστα και ένα t-shirt διαθέσιμα σε 3 επιλογές το καθένα, ένα oversized sweatshirt, ένα cropped hoodie, ένα sweatshirt άκρως θηλυκό και ένα laminated jacket με αντίστοιχο shorts. Η συλλογή διατίθεται online στο official site pinko.com  

Αυτή είναι η αρχή των περιπετειών της PINKO ηρωίδας και όχι το τέλος. Συνεχίζεται…About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares