Skip to main content

FASHION NEWS

Fashion-ικό ντελίριο! Μάντεψε τον οίκο μόδας που θα συνεργαστεί με την H&M

Ο GIAMBATTISTA VALLI  σχεδιάζει για την Η&Μ 


Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου

Η επόμενη συνεργασία της H&M με σχεδιαστή είναι με τον Giambattista Valli, τον βιρτουόζο της ομορφιάς και του εκλεπτυσμένου στυλ, με έδρα στο Παρίσι. Η είδηση αποκαλύφθηκε στο χθεσινό amfAR gala στις Κάννες, με τον Giambattista Valli και την Ann-Sofie Johansson, Creative Advisor της H&M, να περπατούν στο κόκκινο χαλί με τους Kendall Jenner, Chris Lee (Li Yuchun), Chiara Ferragni, H.E.R, Bianca Brandolini d’Addaα και Ross Lynch.

 

https://www.instagram.com/p/Bx0BvU8CBwT/

 

Οι stars φόρεσαν λαμπερά must-have κομμάτια από μια limited pre-drop συλλογή της συνεργασίας Giambattista Valli x H&M. Για πρώτη φορά, οι λάτρεις της μόδας μπορούν να αποκτήσουν κομμάτια της συνεργασίας αμέσως (ή σχεδόν αμέσως!), αφού τα υπέροχα outfits που φορέθηκαν στο κόκκινο χαλί θα είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένα καταστήματα παγκοσμίως και στο hm.com από τις 25 Μαΐου.

 

https://www.instagram.com/p/Bx1xWDHiIRH/

 

Η κύρια συλλογή Giambattista Valli x H&M  λανσάρεται παγκοσμίως στις 7 Νοεμβρίου 2019. Η limited pre-drop συλλογή θα είναι διαθέσιμη για Ελλάδα και Κύπρο αποκλειστικά online στο hm.com.

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

FASHION NEWS

«Stay Authentic»: Η νέα καμπάνια της Kappa για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι ’24 είναι εδώ

Στην καμπάνια κυριαρχεί η καθαρότητα και το λευκό χρώμα που «αγκαλιάζει» τη δυναμική κίνηση των χορευτών

Προτεινόμενα

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς