Το Alexander McQueen φόρεμα της Kate Middleton είναι η επιτομή της κομψότητας

Στο πιο hot καλοκαιρινό χρώμα

Αλεξία Ζαραδούκα

H Kate Middleton έχει πλέον μεγάλη εμπειρία σχετικά με τις δημόσιες εμφανίσεις της για τη βασιλική οικογένεια και ειδικά όταν πρόκειται για το Trooping the Color, δηλαδή τα γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ, μας έχει χαρίσει μερικές από τις πιο υπέροχες εμφανίσεις από το 2011 και έπειτα που παρίσταντο ως σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ. Στα πιο πρόσφατα γενέθλια της βασίλισας η Kate δεν αντιστάθηκε σε ένα από τα πιο hot χρώματα για το καλοκαίρι 2019, για το οποίο σου είχαμε μιλήσει εδώ και φόρεσε μια εκπληκτική δημιουργία Alexander McQueen.

Το φόρεμα ήταν σε ένα χαρούμενο και φωτεινό κίτρινο χρώμα, ωστόσο τις εντυπώσεις έκλεψε το καπέλο της που ήταν μεγάλο και επιβλητικό ενώ το κοσμούσαν δύο κίτρινα λουλούδια που έμοιαζαν με τριαντάφυλλα. Είναι από τις ελάχιστες φορές που η Kate επιλέγει τόσο μεγάλο statement headpice για δημόσια εμφάνισή της. Το φόρεμα είχε μια διακριτική V λαιμόκοψη ενώ οι διακριτικές βάτες του τόνιζαν την κομψή σιλουέτα της Kate. 

Για όσους δεν γνωρίζουν τί ακριβώς είναι το Trooping the Colour, πρόκειται για τα γενέθλια της βασίλισας Ελισάβετ. Παρόλο που γεννήθηκε στις 21 Απριλίου, τα γιορτάζει σε στενό οικογενειακό κύκλο και η 9η Ιουνίου έχει οριστεί ώστε να τα γιορτάζει δημόσια με μια χρωματιστή παρέλαση. 

Στιγμιότυπο 2019-06-10, 10.57.32 πμ.png

Στιγμιότυπο 2019-06-10, 10.57.53 πμ.png

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares