Skip to main content

FASHION NEWS

Το Alexander McQueen φόρεμα της Kate Middleton είναι η επιτομή της κομψότητας

Στο πιο hot καλοκαιρινό χρώμα



H Kate Middleton έχει πλέον μεγάλη εμπειρία σχετικά με τις δημόσιες εμφανίσεις της για τη βασιλική οικογένεια και ειδικά όταν πρόκειται για το Trooping the Color, δηλαδή τα γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ, μας έχει χαρίσει μερικές από τις πιο υπέροχες εμφανίσεις από το 2011 και έπειτα που παρίσταντο ως σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ. Στα πιο πρόσφατα γενέθλια της βασίλισας η Kate δεν αντιστάθηκε σε ένα από τα πιο hot χρώματα για το καλοκαίρι 2019, για το οποίο σου είχαμε μιλήσει εδώ και φόρεσε μια εκπληκτική δημιουργία Alexander McQueen.

Το φόρεμα ήταν σε ένα χαρούμενο και φωτεινό κίτρινο χρώμα, ωστόσο τις εντυπώσεις έκλεψε το καπέλο της που ήταν μεγάλο και επιβλητικό ενώ το κοσμούσαν δύο κίτρινα λουλούδια που έμοιαζαν με τριαντάφυλλα. Είναι από τις ελάχιστες φορές που η Kate επιλέγει τόσο μεγάλο statement headpice για δημόσια εμφάνισή της. Το φόρεμα είχε μια διακριτική V λαιμόκοψη ενώ οι διακριτικές βάτες του τόνιζαν την κομψή σιλουέτα της Kate. 

Για όσους δεν γνωρίζουν τί ακριβώς είναι το Trooping the Colour, πρόκειται για τα γενέθλια της βασίλισας Ελισάβετ. Παρόλο που γεννήθηκε στις 21 Απριλίου, τα γιορτάζει σε στενό οικογενειακό κύκλο και η 9η Ιουνίου έχει οριστεί ώστε να τα γιορτάζει δημόσια με μια χρωματιστή παρέλαση. 

Στιγμιότυπο 2019-06-10, 10.57.32 πμ.png

Στιγμιότυπο 2019-06-10, 10.57.53 πμ.png

 

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

MARVEL x SWAROVSKI: Οι αγαπημένοι μας super ήρωες συνεργάζονται με την ομορφιά του κρυστάλλου

Μια νέα συλλογή κοσμημάτων και διακοσμητικών για το σπίτι με κάθε κομμάτι εμπνευσμένο από έναν εμβληματικό χαρακτήρα της Marvel, αποτυπωμένο με εξαιρετικό savoir-faire και προσοχή στη λεπτομέρεια

FASHION NEWS

Το περιοδικό NYLON επανακυκλοφορεί και η Gwen Stafani ποζάρει στο εξώφυλλό του ως το απόλυτο grunge icon

24 χρόνια μετά το τελευταίο της εξώφυλλο για το περιοδικό που καθόρισε τα aughts

FASHION NEWS

«Με τον καιρό, η μόδα έγινε μέρος του DNA μου» Roberto Cavalli

Ένας μικρός φόρος τιμής στον σπουδαίο σχεδιαστή μόδας που πέθανε στις 12 Απριλίου 2024

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός