Skip to main content

FASHION NEWS

Celia Kritharioti: H μόδα της... χορεύει στο Παρίσι

Η Ελληνίδα σχεδιάστρια μεγαλούργησε για μια ακόμη φορά στην  Παρισινή Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής 



Η εβδομάδα υψηλής ραπτικής στο Παρίσι όπως έχει ξεκινήσει.
Για εμάς που αγαπάμε την μόδα είναι ένας μικρός παράδεισος καθώς οι σχεδιαστές έχουν την ευκαιρία να κάνουν πραγματικότητα την πιο τρελή τους δημιουργία. Για ακόμη μια φορά η Ελληνίδα σχεδιάστρια Σήλια Κριθαριώτη μας άφησε άφωνους. Το ταλέντο της ξετυλίγεται μέσα από ονειρεμένες δημιουργίες που πραγματικά εντυπωσιάζουν και τον πιο επιφυλακτικό και κακοπροαίρετο θεατή. 

Η συγκεκριμένη επίδειξη πραγματοποιήθηκε στο θρυλικό Palais de Tokyo. 
Μότο της βραδιάς η φράση ''Why walk when we can dance together''. Tην έναρξη έκανε μια μπαλαρίνα! Εκτέλεσε μια χορογραφία βγαλμένη από όνειρο ενώ  η Σήλια υποδέχτηκε τους εκλεκτούς καλεσμένους της με το σημείωμα: ''Όταν ανοίγεις ένα μουσικό κουτί, μια μπαλαρίνα βγαίνει από τη μοναξιά της και χορεύει για εκείνον που αγαπά. Plié, entrechat, jeté, tour en l’air. Το μπαλέτο είναι σαν να ονειρεύεσαι''.

Οι δημιουργίες της πραγματικά ονειρικές, βγαλμένες από παραμύθι, γοητεύοντας κάθε γυναίκα ανεξαρτήτως ηλικίας. Και ποιά δεν θα ήθελε να λάμπει μέσα σε τέτοια υφάσματα και σχέδια; 

celiak3.jpg

To instagram πλημμύρισε με φωτογραφίες και βίντεο από την επίδειξη και το show ήταν μοναδικό.

celiak7.jpeg

celiak1.jpg

Το beauty look, ήταν επίσης άψογο, τράβηξε την προσοχή και ταίριαζε απόλυτα με το ύφος και το concept των ρούχων...

celiak2.jpg

Το ρομαντικό στοιχείο δεν λείπει από καμία σχεδόν επίδειξη της και είναι και ένα από τα στοιχεία που γοητεύει περισσότερο.

celiak8.jpeg

Τα ''μπαλαρινέ'' παπούτσια επιμελήθηκε η ελληνική εταιρεία Τσακίρης Μαλλάς, με ειδικά σχέδια αποκλειστικά φτιαγμένα για το σόου.

celiak5.jpg

Ολοκέντητες δημιουργίες σε nude, γκρι και μαύρο, πέρλες, φορέματα από τούλι, βελούδο και μεταξωτή δαντέλα ήταν κάποια από τα κύρια χαρακτηριστικά των δημιουργιών.

Τα φτερά, ένα από τα αγαπημένα υλικά της σχεδιάστριας, δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τη συλλογή A/W 2019-2020, δίνοντας στις δημιουργίες που μοιάζουν με γλυπτά,μια αέρινη κίνηση.

Απλά ανυπομονούμε για επόμενες ονειρεμένες επιδείξεις σαν κι αυτές και περιμένουμε να θαυμάσουμε από κοντά τις δημιουργίες της σπουδαίας σχεδιάστριας.

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;

FASHION NEWS

Εγκαίνια για το ανακαινισμένο κατάστημα της Li-LA-LO στο The Mall Athens

 Το εντυπωσιακό κατάστημα που δεσπόζει στον 1ο όροφο του πλέον δημοφιλούς εμπορικού κέντρου των βορείων προαστίων, ακολουθεί το νέο image των καταστημάτων Li-LA-LO, το οποίο μετουσιώνει το αυθεντικό DNA του brand

FASHION NEWS

«Stay Authentic»: Η νέα καμπάνια της Kappa για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι ’24 είναι εδώ

Στην καμπάνια κυριαρχεί η καθαρότητα και το λευκό χρώμα που «αγκαλιάζει» τη δυναμική κίνηση των χορευτών

Προτεινόμενα

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.   

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς