Βουτιά στον πολύχρωμο κόσμο της Benetton

Το fashion show της Benetton στο Μιλάνο ήταν ένα pool party χρωμάτων

Ζωή Γκόρου

H Βenetton, μία από τα πρώτα fashion brand μου πρόβαλε από τη δεκαετία του ογδόντα τη διαφορετικότητα, επιλέγοντας μοντέλα από όλες τις φυλές τους κόσμου για τις διαφημιστικές καμπάνιες του, επιστρέφει στην καρδιά της φιλοσοφίας του που είναι το χρώμα.

To fashion show στην εβδομάδα μόδας του Μιλάνου A/K 2020 υπό τη καλλιτεχνική διεύθυνση του Jean-Charles de Castelbajac μας υπήρξε μια έκρηξη φαντασίας και χρωμάτων δύο ιδανικά που στην ουσία καθιέρωσαν το brand στο κοινό. Ως location για την παρουσίαση της κολεξιόν επιλέχτηκε η ιστορική πισίνα Piscina Cozzi, ένα αριστούργημα της Μιλανέζικης αρχιτεκτονικής των 30's ως το κατάλληλο σκηνικό για μία παρέλαση με φωτεινά χρώματα και ποπ διάθεση. Επιπλέον ο χώρος του αθλητισμού είναι ένας χώρος που η Benetton υποστηρίζει μέσω των πολιτιστικών δραστηριοτήτων του ιδρύματος Fondazione Benetton Studi e Ricerche, και ορισμένων αθλητικών προγραμμάτων που σκοπό έχουν να προβάλουν στους νέους ανθρώπους τη σημασία του αθλητισμού και της ευεξιίας.

Για ακόμα μια φορά στην μεγάλη ιστορία της, η Benetton (η United Colours of Benetton για τις πιο παλιές) μας εκπλήσει ευχάριστα με τις καινοτόμες ιδέες της και μας υπενθυμίζει ότι πάντα θα την έχουμε στην καρδιά μας ως ένα αγαπημένο brand που μας θυμίζει ότι η ζωή είναι μια πολύχρωμη χαρά.

Απόλαυστε φωτογραφίες από το backstage του fashion show

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares