«Ένα γράμμα αγάπης για την Ελλάδα»

Μαίρη Κατράντζου για την Ελπίδα

Τόνια Τζαφέρη

Το σπουδαιότερο πολιτιστικό/fashion γεγονός της χώρας πραγματοποιήθηκε. Ήμασταν εκεί και έτοιμοι να σας μεταδώσουμε τις πιο όμορφες εικόνες.
Η παρουσίαση της συλλογής για Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2020 της Μαίρης Κατράντζου έλαβε μέρος την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου στον Ναό του Ποσειδώνα, στο Σούνιο και ήταν αφιερωμένη σε έναν ιδιαίτερα σημαντικό σκοπό. Ήταν αφιερωμένη στον Σύλλογο Ελπίδας, Φίλων Παιδιών με Καρκίνο, ο οποίος γιόρτασε τα 30 χρόνια δράσης του.

 

 

Βρισκόμαστε στον ναό του Ποσειδώνα, ένα μνημείο- θαύμα του 444 π.Χ. που μας θυμίζει την μεγαλειότητα της χώρας μας.Η ενέργεια και η ατμόσφαιρα που επικρατεί σήμερα εδώ, είναι απερίγραπτη.
Η μουσική κομμένη και ραμμένη στο ύφος της επίδειξης. Τα φώτα ανάβουν, το show ξεκινάει και η σιωπή κάνει την μουσική ακόμη πιο ηχηρή. 

Οι δημιουργίες της μοναδικής Μαίρης Κατράντζου ξετυλίγονται μπροστά στον Ναό και το θέαμα είναι μια εμπειρία. Μια εμπειρία που φωνάζει Ελλάδα, έμπνευση και συναισθήματα.

https://www.instagram.com/p/B3PwToTpRAl/

Τα δημιουργήματα της σχεδιάστριας θα μιλήσουν μέσα από τις φωτογραφίες καθώς οι λέξεις πολλές φορές τα αδικούν.


Η ονειρεμένη αυτή βραδιά είναι αφιερωμένη στους αληθινούς μαχητές της ζωής. Όσο κλισέ και αν είναι αυτή η φράση…

 

 

Όταν τέχνη και φιλανθρωπία συναντιούνται μόνο θαύματα μπορούν να συμβούν.
Όπως δήλωσε και η Μαίρη Κατράντζου η κολεξιόν ήταν ένα «γράμμα αγάπης προς την Ελλάδα».

«Η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη μου επέτρεψε να νιώσω τη διαφορά του να σχεδιάζεις με σκοπό τη δημιουργία μιας αρμονίας, με εκείνη της δημιουργίας που υποστηρίζει κάτι πολύ πιο σημαντικό, την προστασία της ανθρώπινης ζωής»!

 

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares