Μarks & Spencer: Το Λονδίνο σε καλεί 

To Χριστουγεννιάτικο event στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία

Τόνια Τζαφέρη

Λονδίνο και Χριστούγεννα αποτελούν εξαιρετικό συνδυασμό.
Τα δυο αυτά στοιχεία, συνέδεσε και η Marks & Spencer σε μια ξεχωριστή εκδήλωση για την παρουσίαση της νέας φθινοπωρινής/ χειμερινής κολεξιόν αλλά και κάποια pieces από την Χριστουγεννιάτικη. 

 

 


Το event έλαβε μέρος, Τρίτη 8 Οκτωβρίου και πλημμύρισε το ξενοδοχείο με στιλ και όμορφες δημιουργίες για να ανανεώσεις την ντουλάπα σου.

Πιο αναλυτικά το βρεττανικό brand μας υποδέχθηκε στον εμβληματικό χώρο της Μεγάλης Βρετανίας και μας έδωσε την ευκαιρία να δούμε πρώτοι τα Must-Have κομμάτια της νέας σεζόν, καθώς και να περιηγηθούμε στο νέο online shop www.marksandspencer.gr, μέσω διαδραστικής οθόνης!

 

 


Οι τάσεις της φετινής σεζόν, αναδείχθηκαν μέσα από δεκαεπτά μοναδικά outfits για την γυναίκα, τον άνδρα και το παιδί, παρουσιάζοντας σύνολα για όλες τις ώρες της ημέρας. 
Η γήινη χρωματική παλέτα, ο μοντέρνος σχεδιασμός denim για κάθε σωματότυπο και οι ανανεωμένες γραμμές στη Back To Work, συνδυάστηκαν με statement αξεσουάρ, ολοκληρώνοντας τα looks.

Η Τζένη Μπαλατσινού μάλιστα ξεχώρισε τα αγαπημένα της M&S κομμάτια από τη νέα συλλογή, τα οποία παρουσιάστηκαν μέσα από ένα exclusive preview, στο ειδικά σχεδιασμένο Jenny’s and M&S World of Style.

 

 

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares