Τα καλύτερα fashion accounts στο instagram

Ακολούθησε τα καλύτερα fashion instagram accounts  και πάρε έμπνευση

Τόνια Τζαφέρη

Το instagram αλλά και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γενικότερα, έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο στον σύγχρονο κόσμος της μόδας.  Η μόδα γνώρισε ραγδαία εξέλιξη και εξάπλωση τα τελευταία χρόνια κυρίως μέσα από το instagram. Ήταν το μέσο που μετέδωσε και εξάπλωσε '' το μικρόβιο'' σε πολλά νεαρά κορίτσια τα οποία αποφάσισαν να ασχοληθούν με τον τομέα αυτό.

Σε αυτήν την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης μπορείς να βρεις πολλές πληροφορίες για οποιoδήποτε trend σε απασχολεί αλλά και για οποιαδήποτε επίδειξη. 
Χαρακτηριστικό επίσης είναι οι fashion bloggers, fashion stylists και η έμπνευση μέσα από τα social. 
Υπάρχουν λογαριασμοί και γυναίκες οι οποίες έχουν πολλούς χιλιάδες followers ακόμη και εκατομμύρια, επειδή ασχολούνται με τη μόδα, δείχνουν τι ακριβώς φορούν, ποιές είναι οι τάσεις αλλά και γενικότερα παραδίδουν ''μαθήματα στιλ''. Φαίνεται πως το instagram για πολλά νέα κορίτσια αποτελεί μια από τις κυριότερες πηγές ενημέρωσης όσον αφορά την μόδα. Φυσικά όμως δεν μπορούμε να σταθούμε μόνο σε αυτό το μέσο, καθώς είναι πιο επιφανειακό και προσωρινό.

Επειδή όμως ξέρω, πως αναζητάς fashion accounts με ποιοτικό fashion περιεχόμενο, σου παραδίδω 6 από τους γνωστότερους και πιο ''επαγγελματικούς''. Ενημερώνουν καθημερινά για τις νέες τάσεις, ποστάρουν φωτογραφίες από street style, επιδείξεις αλλά και πολλά πολλά σύνολα. Πάρε το κινητό σου και ξεκίνα τα follows.

1) anidundo 

Ξεκινάω με ένα πιο ρομαντικό και γαλλικό προφίλ, που σίγουρα θα κερδίσει τα πιο girly και chic  κορίτσια.

2) camila coelho

Πρόκειται για μια από τις διασημότερες fashion bloggers στον κόσμο με δική της σειρά ρούχων που αξίζει να την δεις.

3) To επόμενο account είναι ενημερωτικό και εκτός από την εκπληκτική ιστοσελίδα του, τις εντυπώσεις έχει κερδίσει και το instagram account. Τhe zoe report

4) Δεν μπορώ να μην αναφέρω και ένα ακόμη μοναδικό και εξαιρετικό προφίλ. Η ιστοσελίδα του whowhatwear αποτελεί εξαιρετικό εργαλείο για τις fashion enthusiasts.

5) Pernille Teisbaek. Οι συστάσεις για την γυναίκα αυτή είναι περιττές. Αποτελεί ιέρεια της μόδας και του στιλ.

6) Μatilda Djerf. To γλυκό Σκανδιναβικό κορίτσι, έχει κλέψει τις καρδιές του fashion κοινού, με την μοναδικότητα της, την ρομαντικότητα της αλλά και με τις πρωτότυπες προτάσεις και επιλογές της.

  

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares