Κάτι νέο ετοιμάζει η Attrattivo

12 καλλιτέχνες σε μια ιδιαίτερη συνεργασία

Τόνια Τζαφέρη

 Η εταιρεία που αποφάσισε φέτος να κάνει τις γιορτές σου λίγο πιο ιδιαίτερες είναι η Attrativo. 
Συνεργάζεται με 12 καλλιτέχνες προκειμένου να δημιουργήσει ένα ημερολόγιο, μια σειρά από limited edition shopping bags, για καλό σκοπό.
Ένα ξεχωριστό ημερολόγιο που δεν απεικονίζει απλώς μήνες, μέρες και βδομάδες αλλά κρύβει μέσα του την έμπνευση που χρειάζεστε, για να κάνετε το 2020 την πιο ξεχωριστή χρονιά.

View this post on Instagram

A post shared by attrattivo fashion (@attrattivo_official)Πιο αναλυτικά οι καλλιτέχνες, εμπνευσμένοι από έναν μήνα του χρόνου ανέλαβαν να φιλοτεχνήσουν και ένα σχέδιο!
Τα σχέδια των 12 καλλιτεχνών θα μεταμορφωθούν σε limited edition shopping bags που θα μπορούν όλοι να αποκτήσουν, στα καταστήματά της attrattivo καθώς και στο e-shop της (attrattivo.gr), σε συμβολική τιμή, και τα έσοδα από τις πωλήσεις τους θα προσφερθούν στους κοινωφελείς σκοπούς: Threads of Hope, Athens Pride, Δρόμοι Ζωής & Anima.
Μάλιστα η ομάδα της αγαπημένης εταιρείας ένδυσης μας αφήνει και μια πολύ όμορφη ευχή που οφείλω να την μοιραστώ μαζί σου:
«Τo 2020 να θυμάστε πως θα γιορτάσετε, θα αγαπήσετε, θα πάρετε δύναμη, θα γελάσετε, θα φλερτάρετε, θα είστε ο εαυτός σας, θα χαλαρώσετε, θα ταξιδέψετε, θα κάνετε  πλάνα, θα μάθετε περισσότερα, θα δείξετε καλοσύνη και θα ζήσετε όμορφες στιγμές.» Η ομάδα της AXF!


Ιt’s 2020!

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares