Αξεσουάρ Alert: Γαλλικός μπερές

Ρομαντικές μου Γαλλίδες ενωθείτε 

Τόνια Τζαφέρη

Ο μπερές πρωταγωνιστεί τον τελευταίο καιρό στις street εμφανίσεις και είναι ένα από τα αξεσουάρ που μας έχει ενθουσιάσει πολύ. Προσδίδει άλλη αίσθηση στην εμφάνισή σου και αν θεωρείς πως δεν είναι για σένα ή πως δεν θα σου πηγαίνει, εγώ είμαι εδώ να σου δείξω πώς μπορείς να τον συνδυάσεις και να τον αναδείξεις.

Eίναι ένα ακόμη αξεσουάρ που οι Γαλλίδες εμπνεύστηκαν από το army look και δίνει πρωτίστως δυναμικότητα.

 

 

Αρχικά αν το επιλέξεις, πρέπει να τον υποστηρίζεις. Αν είσαι ρομαντικό κορίτσι, με ιδιαίτερη εκτίμηση στην Γαλλία και vintage αισθητική τότε δεν θα δυσκολευτείς καθόλου. Do your thing...
Για εσένα όμως που είσαι πιο διστακτική, ο μπερές είναι πιο σύγχρονος από ποτέ. Αυτό το all time classic αξεσουάρ μπορεί να μετατρέψει μια εμφάνιση και να της χαρίσει έναν άλλο αέρα. Αν ξεκινήσεις να  υποστηρίζεις τέτοια αξεσουάρ τότε δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. 

Δοκίμασε διάφορους συνδυασμούς, διάφορα σχέδια μπερέ, μέχρι να βρεις αυτό που θα σε ενθουσιάσει περισσότερο!
Άλλωστε σε ποιόν δεν αρέσει ένα αξεσουάρ το οποίο προσθέτει απαράμιλλο στιλ, φινέτσα και γαλλικό αέρα;

Πόσο μάλλον αν έχεις ετοιμάσει Χριστουγεννιάτικη απόδραση στο εξωτερικό, μη ξεχάσεις να το προσθέσεις στην βαλίτσα σου. Η αλήθεια είναι πως δεν χορταίνουμε τις γιορτινές εμφανίσεις με μπερέ και επίσης τον έχουμε συναντήσει ακόμη και σε glam εμφανίσεις, που πραγματικά μας εντυπωσίασε!

Αν ακόμη είσαι διστακτική με την προσθήκη του συγκεκριμένου αξεσουάρ στο outfit, τότε υπάρχουν και τα μπερέτ caps, όπου αυτό δεν γίνεται να μην σου αρέσει. Αν είσαι πιο rock και edgy τότε ένα beret cap οφείλεις να το δοκιμάσεις! Θα σε ανανεώσει πολύ και θα εντυπωσιάσει...

 


πηγή φωτογραφιών: pinterest   

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares